DG Infonäyttö

Uusia näyttäviä mahdollisuuksia viestintääsi infonäytöillä

DG Infonäyttö on kotimainen, käyttäjälle helposti ylläpidettävä infonäyttöjärjestelmä, joka perustuu kotimaisen iDiD:n järjestelmään.

Ei vain tuote, vaan kokonaisvaltainen palvelu

Käyttäjät ovat tärkein osa kokonaisuutta, joka muodostuu laitteista, hallintaohjelmistosta ja sisällöstä. DG Infonäyttö on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa iDiD:n paljon kiitosta saanut asiakastuki ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan. 

Näyttöjä valvotaan etänä kaiken aikaa ja käyttäjä voi keskittyä siihen, mitä haluaa kulloinkin tiedottaa. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Toista missä tahansa

DG Infonäyttö-toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin tai vaikkapa videotykkeihin. Samat sisällöt toimivat näyttölaitteesta riippumatta.

Infonäyttö soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja ympäristöön

Esim. myymälän mainosnäytöksi, erilaisiin asiakastiloihin, porrasnäytöksi, yrityksen sisäiseen viestintään, dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin yms. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä palvelu voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. 

Myös integrointimahdollisuudet muihin järjestelmiin ovat hyvät, ja niitä voidaan räätälöidä järjestelmäkohtaisesti. Näytöt voidaan ohjelmoida ottamaan sisällöt esimerkiksi sharepointista tai verkkolevyltä.

idid-infonäyttö integrointi

Katso ohjevideo sisällön päivittämisestä:

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.