DG BI-raportointi

Johtamiseen tarvittavaa tietoa BI-raportoinnin avulla

BI-raportointi on erityisesti johdon tarpeisiin suunniteltu työkalu. Palvelun avulla nähdään reaaliajassa liiketoiminnan prosessien ja myynnin kehittyminen sekä talouden luvut, kuten saatavien seuranta ja kassavirtalaskelmat. Raportointinäkymästä voidaan seurata mm. myynnin tilaus- ja tarjouskantaa sekä asiakaspalvelun tehokkuutta.

-Liiketoiminnan seurattavuus ja mitattavuus paranevat, joten voimme ennustaa tulevaa sekä koko henkilökunta näkee yrityksen tärkeimmät mittarit reaaliaikaisesti. Tämä on erityisen tärkeää, koska elämme jatkuvassa muutoksessa ja reagoinnin nopeus on kriittistä. Käytössämme olevan raportoinnin avulla voimme hyödyntää taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin dataa entistä laajemmin ja tunnistamme kehityskohteet paremmin, Data Group SataIT:n toimitusjohtaja Jarkko Pippola kertoo.

BI-raportointi - reaaliaikainen seuranta liiketoiminnan tukena

Microsoftin PowerBI:llä analysoidaan ja visualisoidaan dataa yrityksen omista järjestelmistä, tiedostoista ja pilvipalveluista helposti ymmärrettäviksi graafisiksi esityksiksi. Pilvipalveluna toimivan järjestelmän ansiosta raporttien tietoja pääsee tarkastelemaan joustavasti miltä päätelaitteelta tahansa.

BI-raportointipalvelun avulla liiketoiminnan päätöksiin saadaan tehokkuutta sekä sen myötä myös kustannushyötyjä. Kyseessä on raportoinnin malli, jossa yritys määrittää liiketoiminnan seurannan mittariston. Yrityksen sisäisistä ja ulkoisista lähteistä haetaan systemaattisesti mitattavaa dataa, joka tallennetaan ja jalostetaan käyttökelpoiseen muotoon eri kohderyhmille ja eri esitysvälineisiin sopiviksi. 

 

Varaa maksuton kartoitus BI-raportoinnista tai pyydä lisätietoja palvelustamme:

Laura Hämäläinen | laura.hamalainen@datagroup.fi | p. 044 750 1997

DG SataIT - BI-raportointi

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.