DG Azure

Microsoft Azure -pilvipalvelut muokkautuvat yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan nopeasti.

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksen tiedoille parempaa turvaa kuin paikalliset ratkaisut, auttavat vähentämään hallinnoitavia asioita, säästävät laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta ja tehostavat työskentelyä. Lisäksi pilvipalvelut ovat skaalautuvia eli palveluja on helppo lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. 

DG Azure on Microsoftin tarjoama pilvipalvelujen kokonaisuus, jonka yleisimpiä käyttökohteita ovat sovellus- ja palvelinalustat, tiedontallennus ja tietojen turvallinen mobiilikäyttö. Azure-palveluilla voidaan myös korvata olemassa olevia virtuaaliratkaisuja. Halutessasi Azure on koko yrityksesi moderni IT-infra pilvessä!

Azurella vaativampikin ratkaisu voidaan toteuttaa ilman suuria investointeja laitteistoihin, tilaan tai valvontaan.

Palvelu saadaan käyntiin nopeasti ja aloituskustannukset ovat pienet. Maksat vain käytöstä, sillä Azuren etuna on minuuttipohjaiseen käyttöaikaan perustuva laskutus.  Hintalappu voi edullisimmillaan olla vain pari kymppiä kuukaudessa kuukaudessa käytön mukaan.

Pilvipalvelut tutulta palveluntarjoajaltasi

Voit hankkia Azure-pilvipalvelut käyttöösi tutulta Microsoft-kumppanilta –paikalliselta Data Group –kauppiaaltasi. Saat juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka skaalautuu nopeasti tarpeidesi muuttuessa.

DG Azure

  • Monikäyttöinen palvelualusta, jossa voit rakentaa ja tarjota verkkosovelluksia asiakkaidesi ja työntekijöidesi käyttöön
  • Tietojenkäsittely-, tallennus- ja tietoliikennekapasiteettia on tarvittaessa niin paljon, kuin tarvitaan ilman, että investoidaan lisää laitteisiin
  • Vapauta aikaasi IT-infran ylläpidosta varsinaiseen tuotteen tai palvelun kehittämiseen
  • Yrityksesi voi vähentää IT-hankintoja ja pienentää kuukausittaisia IT-kuluja

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.