SKJ-kassavirtaratkaisut

SKJ-kassajärjestelmä Jeemly yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi.

Se on skaalautuvin, helppokäyttöisin, monikanavaisin työkalu, jolla luot kassavirtaa missä haluat.

Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa. Peruskokoonpano sisältää kassalaitteiston, ohjelmistolisenssin sekä valitsemasi käyttöpalvelut. Kassalaitteella on viiden vuoden On-site takuu.

Flowvy myymäläjärjestelmä ja verkkokauppaohjelmisto vähittäis- ja tukkukauppaan

Flowvy on monikanavainen kassajärjestelmäratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.Kyseessä on kassa- ja verkkokauppaohjelmisto niille, jotka vaativat täydellistä tuottavuutta. Sen avulla hallinnoit ja kasvatat liiketoimintasi kassavirtaa niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Flowvy on ainutlaatuinen ohjelmisto- ja palvelukokonaisuus, jonka modulaarinen rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen sopivuuden kaikille toimialoille ja liiketoimintamalleille.

Flowvy skaalautuu yksittäisestä myymälästä aina mittavaan ketju- ja tukkuliiketoimintaan sekä vähittäis- ja tukkuverkkokauppaan. Valmiit olemassaolevat ratkaisumme takaavat testatun, tuetun, turvallisen ja yrityksenne tarpeisiin mitoitetun kokonaisratkaisun ohjelmistoineen, kassapäätteineen ja verkkokauppoineen. Siksi Flowvy on kaikki, mitä tarvitset kauppa-, ravintola-, ketju- tai tukkuliiketoiminnan kassavirran tehokkaaseen kasvattamiseen.

Sovi maksuton kassan esittely asiantuntijamme kanssa, puh. 0207 435 662. Ja muistathan, että kassan saat meiltä aina myös sinulle sopivalla kuukausivuokralla, tarvetta suureen alkuinvestointiin ei ole.

Kysy lisää ja katsotaan yhdessä kuinka voimme parhaiten palvella sinua!

SKJ kassajärjestelmä Jeemly

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.