Maksupäätteiden vuokraus

Luotettava ja tehokas maksupäätteen ympärille rakentuva järjestelmä on osaavan henkilökuntasi ohella päivittäisen liiketoimintasi ydin.

Kassat, maksupäätteet ja niiden ympärille rakennetut ratkaisut ovat intohimomme. Olemmekin toimittaneet yli tuhat erilaista maksamisen ratkaisua moniin erikokoisiin ja -näköisiin yrityksiin.

Oikein mitoitettu ja suunniteltu hankinta kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja kasvaa liiketoimintasi mukana. Käytössämme ovat toimialan parhaat laitteet ja palvelut ja erityisesti ihmiset, jotka työskentelevät asiakkaidemme kanssa luodakseen heille parhaan mahdollisen ympäristön kustannustehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Verifone maksupääte
Nets Desk3500


Maksupäätteet kaikille kauppiaille

Saat meiltä juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn maksamisratkaisun. Voit vuokrata maksupäätteen meiltä vaivattomasti ja nopeasti kuukausihinnalla, joka sisältää kaiken tarvittavan korttimaksujen vastaanoton aloittamiseen. Lisäksi tarvitset korttimaksujen vastaanottamista varten kauppiassopimuksen, jonka avaamme puolestasi.

Varmistamme osaamisellamme maksupäätteiden turvallisen ja helpon käytön – saat maksamisratkaisun heti käyttöösi koulutuksen kera.

Vuokramaksupääte on järkevä valinta

Vuokraaminen on edullisin tapa hankkia korttipääte lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön. Maksat vain ajasta, jolloin laitetta tarvitset – viikonlopun, viikon tai jatkuvasti. Vuokraan sisältyy vakuutus, käytössäsi on aina uusinta teknologiaa ja sinun ei tarvitse sitoa pääomaa laitteen hankintaan. Lisäksi 24/7-tukipalvelumme auttaa nopeasti ja paikallisesti – liiketoimintasi ei kärsi pitkistä katkoksista.

Mikä on sinulle sopivin maksuratkaisu?

Maksupäätteen valintaan vaikuttavat lähinnä käyttötapa ja liitettävyys. Mobiilimaksupäätteiden lisäksi saat meiltä myös kiinteästi langalliseen laajakaistaan liitettävät sekä kassalaitteisiin integroitavat korttilukijat.

Mobiilimaksupääte

Kannettava ja langaton maksupääte sopii erityisesti liikkuvaan myyntityöhön tai silloin, kun viet päätteen asiakkaasi luokse. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi torimyyjille, kotiinkuljetuksiin, ravintoloihin, tapahtumiin ja erilaisille myyntipisteille. 

Kannettavan maksupäätteen ansiosta myymäläsi pysyvät aina yhteydessä. Korttipäätteemme tukevat lähimaksuja, magneettijuovan ja sirun lukua. 4G-, WLAN- tai Bluetooth-yhteydellä voit yhdistää maksupäätteen yhteensopivaan tabletti- tai pilvipohjaiseen mobiilikassaan.

Maksupääte kiinteään laajakaistaan

Maksupääte kiinteään laajakaistaan soveltuu myyntitiskikäyttöön pienissä liikkeissä, kuten kauneushoitolat, kampaamot, kukkakaupat, galleriat, hammaslääkärit, hierojat jne.

Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet nopeuttavat asiakkaasi maksutapahtumaa.

Kassajärjestelmään liitettävä maksupääte

Kassajärjestelmään Integroitu maksupääte tarkoittaa sitä, että kassa ja maksupääte ovat yhteydessä keskenään. Tällöin esimerkiksi summa- ja kuittitiedot siirtyvät automaattisesti kassasta maksupäätteeseen ja toisin päin. Integroitu maksupääte sopii suurille ketjuille ja yrityksille, joilla on suuri määrä tapahtumia. Korttimaksut sujuvat nopeasti, jolloin asiakaspalvelu paranee.

DG Saimaa tarjoaa sinulle sopivimman ja edullisimman kokonaisratkaisun:

  • aina kilpailukykyisimmän kokonaishinnan
  • nopean kokonaistoimituksen
  • käyttövalmiin paketin perille toimitettuna
  • käyttöönottokoulutuksen
  • paikallisen ja osaavan 24/7 -tukipalvelun, jonka avulla minimoit liiketoimintakatkokset

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.