Maksupäätteet

Luotettava ja tehokas maksupäätteen ympärille rakentuva järjestelmä on osaavan henkilökuntasi ohella päivittäisen liiketoimintasi ydin.

Kassat, maksupäätteet ja niiden ympärille rakennetut ratkaisut ovat intohimomme. Olemmekin toimittaneet yli tuhat erilaista maksamisen ratkaisua moniin erikokoisiin ja -näköisiin yrityksiin.

Oikein mitoitettu ja suunniteltu hankinta kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja kasvaa liiketoimintasi mukana. Käytössämme ovat toimialan parhaat laitteet ja palvelut ja erityisesti ihmiset jotka työskentelevät asiakkaidemme kanssa luodakseen heille parhaan mahdollisen ympäristön kustannustehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Verifone maksupääte
Nets Desk3500

Maksupäätteet kaikille kauppiaille

Mobiilimaksupääte

Kannettava maksupääte on oikea valinta kaikille yrittäjille, joilla on tarve viedä maksupääte asiakkaan luokse tai joiden myynti on liikkuvaa. Kannettava maksupääte ansiosta myymäläsi pysyvät aina yhteydessä. Sitä voidaan käyttää 4G, WLAN ja Bluetooth -tilassa ja voidaan myös yhdistää yhteensopivaan tabletti- tai pilvipohjaiseen mobiilikassaan.

Maksupääte kiinteään laajakaistaan

Maksupääte kiinteään laajakaistaan soveltuu pienempiin liikkeisiin kuten pyöräliikkeisiin, kukkakauppoihin ja gallerioihin ja terveys- ja hyvinvointipalveluille esimerkiksi kampaamot, hammaslääkärit, hierojat, joissa myynti tapahtuu tiskiltä.

Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Kassajärjestelmään liitettävä maksupääte

Integroitu maksupääte sopii suurille ketjuille ja yrityksille, joilla on suuri määrä tapahtumia ja kassajärjestelmä. Se takaa nopeat korttimaksut liikkeessä, vähentää jonoja ja parantaa asiakaspalvelua – tästä hyötyvät niin asiakas, myyjä kuin kauppiaskin.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.