IT-palvelut

Perinteiset IT-palvelut ovat olleet ydinosaamisaluettamme kohta jo 26 vuoden ajan. Meiltä löytyykin osaava apu joka lähtöön. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisasiakkaita.

Tärkeimmät IT-palvelumme:

  • Laitehuolto ja päivitykset
  • Ylläpitopalvelut
  • Tiedonpelastus
  • Vahinkoarviot vakuutusyhtiöitä varten
  • Verkonrakennus ja -määritys
  • Virusten ja haittaohjelmien poisto
  • Kameravalvonta
  • Domain- ja DNS-ylläpito

Laitehuolto ja päivitys

Tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme ovat kattavat huoltopalvelut. Huoltoteknikoillamme on kymmenien vuosien kokemus vaativista IT-huolloista. Huollamme kaikkia laitemerkkejä sekä suoritamme myös tarvittavat laite- ja ohjelmistopäivitykset. Huoltotyötä suoritamme huoltokorjaamoilla, asiakkaan tiloissa sekä etätyönä.

Data Group Dell GDPR

 

Ylläpitopalvelu

IT-ylläpitopalvelun piiriin liitetään työasemat, palvelimet, verkon aktiivilaitteet sekä tulostimet. Palveluun kuuluvat myös monipuoliset etämonitorointi- ja hälytystyökalut.

Tiedonpelastus

Käytössämme on laaja valikoima työkaluja tiedonpelastukseen. Kriittisiä tietoja saadaan pelastettua fyysisesti tai ohjelmallisesti vioittuneista tallennusvälineistä. Vikatilanteen voi aiheuttaa mm. RAID-järjestelmän looginen vika, kiintolevyn mekaaninen rikkoutuminen, virus tai vaikkapa kastuminen.

Vahinkoarviot vakuutusyhtiölle

Arvioimme laitekorjauskustannuksen sekä laskemme myös vastaavan uuden laitteen hinnan. Saat käyttöösi valmiin arvioraportin, jonka voit liittää vakuutusyhtiösi vahinkoilmoitukseen.

 

Langaton verkko

 

Verkonrakennus ja -määritys

Määritämme verkon aktiivilaitteet (palomuurit, reitittimet, kytkimet, langattomat verkot, vpn-yhteydet) sekä teemme tarvittavat verkkokaapeloinnit ja mittaukset.

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Käytössämme on laaja valikoima menetelmiä virusten ja haittaohjelmien turvalliseen poistoon. Olemme johtavan virusturvaohjelmistovalmistajan, F-Securen, valtuutettu yhteistyökumppani.

Kameravalvonta palvelu

Kameravalvonta

Kameravalvonnan toteutus on kriittinen osa tietoturvaa. Olemme toteuttaneet satoja kamera-asennuksia erikokokoisiin kohteisiin. Meiltä löytyy laadukkaat tekniset ratkaisut ulko- sekä sisätiloihin, yhdistettynä vaadittuun tallennusratkaisuun. Pyydä asiantuntijamme maksuton kartoitus paikan päällä ja tehdään sen pohjalta teille sopiva ratkaisuehdotus.

Domain- ja DNS-ylläpitopalvelu

Tarjoamme kattavan valikoiman domain- ja DNS-ylläpitopalveluita.

Data Group aamupala kahvi

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.