IT-laitteet ja hankintapalvelu

Yrityksen IT-laitehankinnat eivät ole nykyaikana helppoja.

Laitevalmistajien valikoimat ovat laajoja, mallisarjojen elinkaaret lyhyitä ja hinta-/ominaisuusvertailut usein lähes mahdottomia tehdä tekniikan kehittyessä nopeasti.

Toimimmekin laitehankinnoissa asiakkaan apuna. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään tarvekartoitus, jossa käydään asiakkaan nykyinen laitekanta, sovellusympäristö, haasteet ja tulevaisuuden tavoitteet läpi. Asiantuntijamme pystyy nopeankin kartoituksen perusteella valitsemaan juuri oikein mitoitetut laitteet. Tarjoukseen liitetään mukaan myös joustava leasingrahoitustarjous, jos niin halutaan.

Laitteet voidaan perinteisesti ostaa omaksi tai sitten hankkia DG Palvelupakettina, jossa hankittavat laitteet ja ylläpitopalvelut paketoidaan kuukausiveloitteiseksi laitekohtaiseksi palveluksi.

Mukana toimitetaan vaadittavat ohjelmistot, pilviratkaisut (mm. Microsoft 365) sekä tietoturva (F-Secure).

Hankinta- ja ylläpitopalvelumme kattaa tietokoneet, palvelimet, verkkolaitteet, monitoimilaitteet, näytöt sekä muut oheislaitteet. Päämerkkejämme ovat mm. Lenovo, DELL, Epson, HP ja Zyxel.

Laitteiden vaihtuessa huolehdimme myös laitteiden kierrätyksestä. Kierrätyspalvelu on laitehankintojen yhteydessä aina maksuton. Kierrätyspalveluun kuuluu myös tallennuslaitteiden tietoturvallinen käsittely.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Data Group Dell GDPR
Dell IT-laitteet

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.