Epson kylmätulostus

Vähennä yrityksesi energiankulutusta jä säästä ympäristöä Epsonin mustesuihkulaitteilla. 

Voit vähentää omaa sähkönkulutustasi ja CO2-päästöjesi määrää vaihtamalla nykyiset tulostimesi Epsonin tulostimiin - pyydä oma säästölaskelmasi lähettämällä yhteydenottopyyntö

Epson kylmätulostus

Lämmöttömän tulostustekniikan edut

Epsonin lämmötön tekniikka ei tarvitse lämpöä musteensyöttöprosessia varten. Sen sijaan kohdistetaan painetta Piezo-elementtiin, joka syöttää musteen tulostuspäästä joustamalla edestakaisin. Lasertulostimien on puolestaan lämmitettävä lämpöyksikkö tulostusta varten.

Tasaisen korkea tulostusnopeus

Epsonin tulostustekniikka ei tarvitse lämmitystä, kun laite kytketään päälle tai aktivoidaan lepotilasta. Tämä tarkoittaa, että se aloittaa tulostamisen välittömästi, mikä tekee siitä 50 % nopeamman verrattuna lasertulostimiin.

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa

Lämmötön tekniikka käyttää jopa 83 % vähemmän energiaa kuin lasertekniikka, koska se ei käytä lämpöä käynnistyksen yhteydessä. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämpöyksikköä, energiankulutus on paljon alhaisempi.

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän kulutusosia, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämpöyksikkö on ajoittain vaihdettava. Epsonin mustesuihkutulostimista tulee jopa 96 % vähemmän käytettyjä tarvikkeita kuin lasertulostimista. 

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta

Epsonin mustesuihkutulostimissa on lämmöttömän tekniikan ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjän toimenpiteitä. Tämän vuoksi Epsonin mustesuihkutulostimet ovat luotettavia ja käyttökatkoja on huomattavasti vähemmän.

Epsonin kylmätulostuksen edut

 

Kampanja

Epsonin mustesuihkutulostin EcoTank ET-5880 kampanjahintaan 35 €/kk alv 0 %

Kuukausihintaan sisältyvät laitteen tarvikkeet sekä huolto varaosineen, töineen ja matkoineen.

  • A4-mustesuihkumonitoimitulostin
  • Tulostaa, kopioi, skannaa, faksaa
  • Nopea tulostus, 25 sivua / min ja  skannaus jopa 27,5 sivua / min
  • Mobiilitulostus
  • Suuri paperikapasiteetti
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
  • 3 vuoden onsite-takuu

Kysy lisää!

Epson Ecotank ET-5580

 

Haluatko tietää, kuinka paljon voit vähentää sähkönkulutustasi ja CO2-päästöjäsi vaihtamalla nykyiset tulostimesi Epsonin tulostimiin?

Ota yhteyttä ja tilaa säästölaskelma!

 

Kuvan selitteet:

1) Epsonin laskelmien perusteella Epson EcoTank ET-5880 kuluttaa 83 % vähemmän energiaa kuin HP Color LaserJet Enterprise M750dn, joka on 21–30 sivua minuutissa tulostavien A3-värilasertulostimien segmentin myydyin malli. (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q4 2015 – Q3 2019 toimitukset, julkaistu Q2 2020). ”Tyypilliseen energiankulutukseen” perustuva menetelmä, joka on määritelty tai simuloitu ENERGY STAR -testimenetelmällä ja joka esitetään muodossa kWh/vuosi. Hiilidioksidisäästö lasketaan suhteessa energiasäästöön, ja se perustuu aluekohtaiseen keskimääräiseen hiilidioksidituotantoon käytettyä sähköä kohti (kg/kWh).

2) Epsonin laskelmiin perustuen Epsonin yritysmustesuihkutulostimen säästämä aika verrattuna yrityskäyttöön tarkoitettujen laserlaitteiden keskimääräiseen tulostus- tai kopiointiaikaan (”edellisestä työstä”, ”valmiustilasta” tai ”lepotilasta”), kuten ENERGY STAR on raportoinut, lisättynä siihen aikaan, joka kuluu jäljellä olevien sivujen tulostamiseen maksiminopeudella keskimääräisessä toimistotulostustyössä ja kerrottuna keskimääräisellä tulostustöiden määrällä vuodessa Keypoint Intelligencen mukaan. Lasertulostinmallit IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Trackerin mukaan, toimitukset vuoden 2016 kolmannelta neljännekseltä vuoden 2020 toiselle neljännekselle, julkaistu vuoden 2020 toisella neljänneksellä.

3) Säilytystilavertailu, joka perustuu Epsonin laskelmiin säilytystilavaatimuksista pakatuille tarvikkeille, jotka riittävät 6 000 sivun tulostamiseen 12 tulostimella ja monitoimitulostimella, jotka on valittu A4-mustavalkolasertulostimien (alle 20 sivua/min luokka) myydyimmän 50 %:n joukosta IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019Q2 data FY17 -tuloksista. Epson laski kunkin mallin keskimääräiset väriainepakkausten tilavuudet ja riittoisuudet käyttämällä valmistajan kullekin mallille julkaisemia väriainepakkausten mittoja ja riittoisuuksia (elokuu 2019). Tarvittavien väriainekasettien koko ja määrä vaihtelee lasertulostinmalleittain. Ilmoitetut EcoTank-tulostimien tarvikkeiden riittoisuudet ovat simuloituja lukemia, jotka Epson on laskenut ISO/IEC24711 -menetelmällä ISO/IEC19752 -testikuvion avulla.

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.