Etätuki

Etätuki soita: 0600-12822 ja klikkaa kuvaketta   

DG Etätuki

 

 

Ota yhteyttä Tietokonenurkan tukipuhelimeen 0600-12822 klo 9.00 ja 17.00 välisenä aikana ja kerro ongelmastasi mahdollisimman kuvaavasti, että tiedämme voidaanko ongelma ratkaista etätuki-istunnon avulla. Etätuki-istunto voidaan aloittaa, kun etätuki-istunnosta on sovittu yhteisesti. 

Etätuki vaatii toimivan internet yhteyden. Et voi vastaanottaa etätukea ennen kuin yhteydestä on sovittu. Tukihenkilö voi myös opastaa tarvittavan yhteysohjelman asentamisesta. Etätukiohjelma on ladattavissa allaolevasta linkistä.

Etätuki-istunto vaatii toimivan internet-yhteyden sekä etätukiohjelman. Etätukiohjelma on pieni ohjelma, joka käyttäjän on ladattava omalle tietokoneelleen. Ohjelman voi suorittaa ohjelmaa asentamatta jos niin haluat. Tietokonenurkan tukihenkilö ottaa etätukiohjelmiston avulla suoran yhteyden tietokoneellesi. Etätuki-istunnon avulla tukihenkilö voi tehdä toivotut muutokset, asennukset tai päivitykset tietokoneellesi sekä suorittaa mahdolliset ongelmien ratkaisut aivan kuin hän istuisi tietokoneellasi.

Etätuki-istunto aloitetaan aina asiakkaan omasta pyynnöstä. Etätuki-istuntoa ei aloiteta, eikä voida aloittaa ilman asiakkaan suostumusta. Ennen etätuen aloittamista sulje tietokoneeltasi ohjelmat ja tiedostot, joita ei tarvita etätuen aikana. Sulje myös sellaiset ohjelmat ja tiedostot mitä ulkopuoliset eivät saa nähdä.

Etätuen aloittamiseksi Tietokonenurkan tukihenkilö kysyy sinulta ID-numeroa sekä istuntokohtaista salasanaa. Sinun tulee antaa ID-numerosi sekä salasanasi tukihenkilölle. ID-numero sekä istuntokohtaisesti muuttuva salasana näkyvät käynnistämässäsi etätukiohjelman ikkunassa. Nyt etätuki voidaan aloittaa ja tukihenkilö voi alkaa ratkomaan ilmoittamaasi ongelmaa. Yhteyden päätteeksi suljet vain etätukiohjelman ja yhteys katkeaa.

DG Etätuki

Etätuen hinta on ilman palvelusopimusta ja yksityisiltä 1,81€/ min. ja se veloitetaan puhelinlaskussasi. Yrityksille palvelusopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat Tietokonenurkan henkilökunnalta.

DG Lahti - Etätuki

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.