Data Group JH Computer 

Meiltä saat kokonaisvaltaisen IT-ratkaisun, joka mahdollistaa liiketoimintasi kehityksen ja kasvun. Yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden IT-ratkaisuista varmistaa palvelumme laadun. Olemme osa valtakunnallista Data Group -ketjua, jonka kautta yli 370 IT-alan ammattilaisen osaaminen on käytössämme.

Palvelupakettimme kattavat kaikki tarvitsemasi laitteet, ohjelmistot ja palvelut. IT-ratkaisun hankinta on helppoa ja joustavaa. Laitteet toimitetaan käyttövalmiina tarpeesi mukaan. Ei määräaikaisuuksia eikä erillisiä rahoituskuluja – asiakkaanamme maksat vain siitä mitä tarvitset.

Meiltä saat myös kulun- ja videovalvonnan ratkaisuja sekä itse kehittämämme Virta-ohjelmistot. Virta-ohjelmistot ovat erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin räätälöitäviä nykyaikaisia toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmiä.

Huolehdimme laitteidesi tietoturvasta ja toimivuudesta koko elinkaaren ajan. IT-keskusvalvomomme käytössä ovat tehokkaat ja monipuoliset hallintatyökalut, joiden avulla huolehdimme laitteidesi toimivuudesta. Etä- ja lähitukipalveluiden avulla ratkaisemme IT-ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti, yleensä saman päivän aikana.

Asiakaslähtöisyys, toimiva tekniikka ja ekologinen ajattelu ovat tärkeimpiä arvojamme. Kierrätämme kaiken toiminnassamme syntyvän materiaalin. Lisäksi tuotamme palvelinsalissamme tarvittavaa energiaa omassa aurinkovoimalassamme.

Toimipisteemme sijaitsevat Sastamalassa, Nokialla, Huittisissa ja Säkylässä.

Tervetuloa palveltavaksi!

Data Group JH Computerin henkilöstö

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.