Fujitsu ja Data Group

Kehitämme suomalaisille yrityksille sopivia palveluita yhteistyössä Fujitsun kanssa.

Meiltä saat kaikki Fujitsu-tuotteet ja palvelut. Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laitteet, sovellukset ja palvelut, sekä huolehdimme että kaikki perusasiat ovat kunnossa, jotta pääset suoraan työntekoon!

Tutustu PalveluPakettiimme

Data Group & Fujitsu -asiakastarinoita:

DG PalveluPaketti

Käyttäjäratkaisut

Millaisella laitteella on mukava työskennellä?

Työskentely sujuu jouhevasti, kun käytössä on oman käyttöön sopiva laite.

  • Käyttöön sopivat ominaisuudet, kuten riittävä suorituskyky, hyvät liitännät ja ergonomia
  • Luotettavuus, takuu ja tuki
  • Ympäristöarvot ja kierrätys

Fujitsun LIFEBOOK U9310X on markkinoiden kevein kannettava-tabletti.

Se on taitettavissa 360 astetta, jolloin se muuntautuu hetkessä kannettavasta tietokoneesta litteäksi tabletiksi.

Laite on suojattu infrapunakameralla ja PalmSecuren kämmentunnistuksella yritysten tietoturvatarpeisiin soveltuen. Tehokkuus ja monipuolinen yhdistettävyys takaavat parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Akku kestää tyypillisessä käytössä koko työpäivän. Tuote on saatavilla punaisen tai mustan värisenä.

Tutustu verkkokaupassa

Yritysratkaisut

Digitalisaatio muuttaa vauhdilla kaikkien palvelualueiden tarpeita.

Yrityksien haasteena on määrittää, kuinka yhdistää oikein pilvipalvelut ja infrastruktuurin teknologiat, jotta ne voivat tarjota asiakkailleen uusimpia digitaalisia ratkaisuja ja nykyaikaistaa jo olemassa olevat infrastruktuurinsa.

Fujitsu ja Data Group tukevat yrityksiä digitalisoinnissa tarjoamalla laajan valikoiman palvelimia, tallennus- ja suurtietokonejärjestelmiä (mainframe) sekä tarpeelliset konesalipalvelut. 

Kysy lisää

DG Fujitsu Konesali
Fujitsu toimisto

Ekologisesti kestävät laitteet auttavat ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Ict-alan rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa on tärkeä, sillä sen osuus maailman sähkönkulutuksesta arvioidaan olevan 4−10 prosenttia ja kasvihuonekaasupäästöistä noin 3−5 prosenttia.

Myös monet toimialat ja organisaatiot osallistuvat ilmastotalkoisiin asettamalla päästövähennystavoitteita. Digitalisaation myötä ict-ratkaisujen ja -laitteiden määrä sekä niiden suhteellinen osuus yhteiskunnan hiilijalanjäljestä kasvavat entisestään. 

Miten Fujitsu pienentää valmistamiensa laitteiden hiilijalanjälkeä?

Hyödynnämme energiaa säästäviä teknologioita laitteiden valmistuksessa ja parannamme jatkuvasti valmistamiemme laitteiden energiatehokkuutta. Olemme jo vähentäneet laitteiden sähkönkulutusta 23 prosenttia vuoden 2013 tasosta. Optimoimme myös jatkuvasti laitetoimituksiin liittyvää logistiikkaa päästöjen vähentämiseksi. Suomessa laitekuljetukset ovat jo 90-prosenttisesti hiilineutraaleja.

Lue lisää

 

 

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.