Jaa sisältö

Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin tänä päivänä yritysten suurin tietoturvariski.

Älypuhelimissa ja tablet-laitteissa on paljon arkaluonteisia tietoja, jotka voivat vaarantua useilla tavoilla. Laitteet altistuvat kuuntelulle suojaamattomissa WiFi-verkoissa, jos käytössä ei ole VPN-salausta. Jos taas haittaohjelmilta ei suojauduta kunnolla, laitteet altistuvat sovellus- ja verkkouhille. Ja entäpä sitten, jos laite katoaa tai se varastetaan?

Freedome for Business suojaa mobiililaitteen verkossa -  Wifi-verkon kuuntelulta, haitallisilta sivustoilta, mainostajien tai mahdollisten muiden tahojen seurannalta ja tekee verkkoselailusta mobiililaitteella turvallista ja yksityistä. 

Wifi-suojaus

Avoimien WiFi-yhteyksien salakuuntelu on helppoa — ja tällainen toiminta onkin lisääntymässä. Älä jätä arkaluonteisia yritystietoja alttiiksi vaaroille. Suojaa kaikki laitteesi käyttämällä Freedomen VPN-salausta.

Haittaohjelmien torjunta

Mobiilihaittaohjelmien määrä kasvoi 197 % vuonna 2014. F-Securen tehokas haittaohjelmien torjunta suojaa haitallisilta sovelluksilta — hidastamatta laitteita tai kuluttamatta akkua.

Laitteiden hallinta

Näkyvyys on oleellinen osa mobiililaitteiden suojausta. Freedome tarjoaa kattavan näkymän laitteiden ja tietoturvan tilaan, ja saat käyttöösi oikeat työkalut tietojen ja palvelujen hallintaan ja suojaukseen.

Varkaudenesto

Älypuhelimissa on paljon arkaluonteisia yritystietoja. Jos laite joutuu vääriin käsiin, vaarantaako se liiketoimintasi? Pakollinen salasanojen käyttö ja tietojen poistaminen etätoiminnolla suojaavat laitteita katoamisen ja varkauden varalta.

Freedome on osa PSB-tietoturvaratkaisua

Freedome tekee PSB (Protection Service for Business) -tietoturvaratkaisustamme entistäkin kattavamman lisäämällä siihen tehokkaan mobiililaitteiden hallinnan ja suojatut VPNyhteydet. Freedome aktivoidaan yhdellä painikkeella ja sitä hallinnoidaan keskitetysti PSB-portaalin kautta.

Tilaa nyt Freedome for Business Data Group:sta ja saat koko loppuvuoden ilmaiseksi!

> Etsi lähin Data Group -liike

 

Jaa sisältö