Franchising-periaatteella toimiva Go On Yhtiöt haluaa it-kumppaniltaan yksilöllisiä it-palveluita jokaiseen toimipisteeseen.

Suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava Go On Yhtiöt toimii franchising-periaatteella ja ketjuun kuuluu 12 toimipistettä ympäri Suomea. Ketjujohtaja Joni Lius sanoo, että pääkonttorin tehtävä on huolehtia franchising-yrittäjille tarjottavista palveluista.

Yksi näistä tehtävistä on mahdollisimman huolettoman IT-tuen tarjoaminen. Nyt palvelu hoituu Data Group JK-Centerin kautta.

–Yrittäjien it-osaamisen taso on vaihtelevaa eri toimipisteissä ja meidän on huolehdittava siitä, että jokaisessa toimipisteessä arki sujuu ja yrittäjä saa tarvitsemansa tuen. Nyt jokaiselle yrittäjälle tarjotaan yksilöllistä palvelua ja puhutaan it-asioista kielellä, jota ymmärrämme. Kenenkään meistä ei tarvitse olla IT-asiantuntija, kuvailee Lius nykyistä palvelua.

Lius kiittelee sitä, että myös ostajana hänellä on selkeä käsitys siitä, mitä yritys saa ylläpitosopimuksen puitteissa. Kustannusten hän katsoo olevan oikealla tasolla.

–Olemme oikeankokoinen kumppani JK-Centerille ja JK-Center on oikeankokoinen kumppani meille. Olemme kyselleet myös palvelun laadusta yrittäjiltämme ja he ovat kokeneet saaneensa rahoilleen vastinetta.

Go On ja JK-Center aloittivat yhteistyön työasemien tarkastamisesta.

Nykysin ne toimitetaan kiinteällä kuukausihinnalla. Seuraavana toimenpiteenä yrityksen nettiliittymät vaihdettiin ja palvelimet siirrettiin JK-Centerin palvelinsaliin. Edessä on siirtymä Microsoft Office 365 käyttäjäksi.

Lius kuvaa JK-Centerin palvelua joustavaksi ja luotettavaksi. Lius arvostaa näitä ominaisuuksia, sillä samanlaista palvelua Go On tarjoaa itsekin asiakkailleen.

–Henkilön rekrytointi on pk-sektorilla iso osa liikevaihdosta. Aina asiakas ei tiedä, millaisia tarpeita hänellä on kolmen kuukauden päästä ja paljonko oman yrityksen tuotteita silloin tilataan. Vuokratyövoimassa on monesti pienemmät riskit, ja kun työntekijään tutustutaan, voi hän päätyä yrityksen palkkalistoille. Meidän tehtävämme on olla asiakkaallemme kumppani, jolla hän voi hallita työmarkkinoiden joustoa, Lius kuvailee.

Go On Yhtiöt

Go On Yhtiöt tarjoaa henkilöstövuokrausta, suorarekrytointia, soveltuvuusarviointeja, koulutusta, urasuunnittelua ja ulkoistuspalveluita. Yhtiön kautta voi löytää myös uuden työpaikan tai uusia uramahdollisuuksia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja yhtiöllä on 12 toimipaikkaa.

Data Group 01.09.2017