Windows 10 sisältää 7- ja 8 -versioiden parhaat puolet.

Se käynnistyy ja herää lepotilasta nopeasti, siinä on enemmän integroituja tietoturvatoimintoja ja se on suunniteltu toimimaan oikein sinulla jo olevien ohjelmien ja laitteiden kanssa. 

Voit mukauttaa aloitusvalikkoa kiinnittämällä siihen lähes mitä vain - sovelluksia, henkilöitä, soittolistoja - helposti käytettäväksi. Esikatseluruutujen avulla voit hypätä suoraan sisältöön avaamatta sovellusta ensin.

 

Windows 10:ssä sovellukset näyttävät upeilta ja toimivat hienosti kaikissa käyttötiloissa kaikilla laitteilla. 2-in-1-tietokoneissa näyttö voidaan optimoida kosketusta tai hiiri- ja näppäimistökäyttöä varten. Kosketa, piirrä tai kirjoita - voit valita tilanteeseen parhaiten sopivan tavan.

Voit kiinnittää helposti jopa neljä sovellusta näyttöön ja avata kaikki meneillään olevat tehtävät samaan näkymään. Voit myös luoda virtuaalisia työpöytiä, jos tarvitset lisää tilaa tai jos haluat ryhmitellä työpöydän kohteet projekteittain.

 

Lue lisää Windows 10:stä: Microsoft

 

Käy lähimmässä Data Group -toimipisteessäsi juttelemassa kuinka voit ottaa käyttöön ja hyödyntää Windows 10:n tuomat edut!

> Etsi lähin Data Group -toimipiste 

 

Microsoft 14.07.2015