Office 2010 tuki loppuu 13.10.2020 - Nyt on aika päivittää

Office 2010:n tuen päättyminen merkitsee, että Microsoft ei enää toimita teknistä tukea eikä ohjelmisto- tai suojauspäivityksiä Office 2010:n. Office-sovellukset toimivat, mutta saatat altistua tietoturvariskeille. Suosittelemme, että päivität Officen pilviversioon, Microsoft 365:een, viimeistään nyt.

Data Groupin Microsoft 365 -palvelu helpottaa ja tehostaa työn tekemistä kaiken kokoisissa yrityksissä

Etätyön yleistyminen on muuttanut työn tekemisen tapoja. Samalla työskentelyä helpottavat ratkaisut kehittyvät koko ajan. 

Data Groupin Microsoft 365:ssä saat palveluna kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tietotyön tekemiseen. Ratkaisu sisältää tutut työkalut: Wordin, Excelin ja PowerPointin. Lisäksi saat käyttöösi paljon yrityksen markkinointia, viestintää ja johtamista helpottavia työkaluja, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia liiketoimintaasi.

Sovelluksia ja tiedostoja voi käyttää turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta ja millä laitteella hyvänsä, niin verkossa kuin offline-tilassakin. Päivitykset tehdään automaattisesti.

Microsoft 365:n sisältyvä Teams helpottaa kommunikointia työkavereiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Lue lisää Teamsista tästä!

Näin saat Microsoft 365:stä parhaan hyödyn irti

Tärkeintä on aluksi määritellä se, mitä tarpeita Microsoft 365 yrityksessänne ratkaisee. Huolellisen määrittelyn ansiosta ohjelman käyttöön ottaminen on nopeampaa ja käyttäjät saavat työkalusta enemmän hyötyä päivittäiseen työhönsä. Meiltä saat tukea käyttöönottoon ja työkalun ominaisuuksien hyödyntämiseen myös koulutuksen muodossa.

Haluatko ottaa Microsoft 365:n käyttöön? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Microsoft 365 on osa PalveluPakettiamme, jossa saat toimintaasi sopivat IT-palvelut ja -laitteet yhdellä kuukausihinnalla. Lue lisää tästä.

Data Group 12.06.2020