Henkilökohtainen asiakaspalvelu varmistaa, että saat mitä tarvitset. Data Groupin asiantuntijat ovat paikallisesti läsnä auttamassa yrityksiä löytämän parhaimmat ratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa.

Nykypäivän ostajat ovat oppineet hyvin itseohjautuviksi, sillä usein heidän tarvitsemansa tieto on löydettävissä suoraan verkosta. Myyjää ei enää tarvita samoihin asioihin kuin ennen. Koska palvelut ovat siirtyneet verkkoon, ainoa keino erottua ja tarjota todellista lisäarvoa asiakkaille on palvelu.

Paikallisesta Data Group -liikkeestä löydät henkilökohtaisen keskustelukumppanin, joka auttaa selvittämään, mitkä ovat oikeat it-ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Asiakasneuvojamme kanssa keskustelu varmistaa, että ratkaisut ovat oikeanlaisia ja  kokoisia tukeakseen yrityksesi menestystä.

Aito välittäminen luo pitkäaikaisia ja luottamuksellisia kumppanuussuhteita

Asiakaslähtöinen palvelu on Data Groupin vahvuuksia. Toimintamme on ihmiskeskeistä ja asiointi tapahtuu aina henkilökohtaisesti. Viesteihin tai puhelimeen ei vastaa robotit vaan oikeat henkilöt, jotka ovat helposti tavoitettavissa.

Paikalliset palveluntarjoajat henkilöityvät helposti ja tutuksi tulleen asiantuntijan kanssa on helppoa ja mutkatonta asioida. He tuntevat yrityksen tarpeet ja haluavat tuoda lisäarvoa yrityksen it-ratkaisuihin. Kyse on yhteistyöstä, jonka tuloksena yritys kokee tekevänsä hyviä päätöksiä asiantuntijan avulla.

Data Groupilta saat kaikki palvelut samalta ovelta

54 osaavaa toimipistettä on levittynyt kattavaksi tukiverkostoksi laajalle ympäri maata. Paikalliset liikkeet ovat yrittäjävetoisia, joten sitoutuminen pitkäjänteiseen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun on vahva.

Data Group tarjoaa yrityksille:

  • Laitteet ja ohjelmistot
  • Pilvi- ja hybridipalvelut
  • Ratkaisu-, ylläpito- ja tukipalvelut
  • Asennus- ja huoltopalvelut
  • Koulutuspalvelut

Olet tervetullut keskustelemaan yrityksesi tarpeista lähimpään Data Group -liikkeeseesi!

 

Jarkko Pippola, Data Group Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja 15.04.2016