Jaa sisältö

Verkossa järjestettävä HP-aiheinen kilpailu alkaa 18. lokakuuta 2017 ja päättyy 4. joulukuuta 2017 klo 23.00 Suomen aikaa.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osanottajat kommentoivat Data Groupin Facebook-profiilissa https://www.facebook.com/datagroupfinland/ olevan HP-kilpailun päivitykseen teemalla "Miten käyttäisit värimonitoimitulostinta?".

Säännöt

1. Data Groupin kolmen hengen raati valitsee yhden voittajan 4.12.2017. kilpailuun kilpailuaikana vastanneiden osallistujien keskuudesta. Kriteerinä on mielenkiintoisin vastaus.

2. Jos kilpailun järjestäjä ei tavoita voittajaa, voittaja menettää oikeudet palkintoon.

3. Voittajaan otetaan yhteyttä kommentoimalla voittajan vastaukseen kilpailun facebook-päivityksessä, jossa kehotetaan kilpailijaa ottamaan yhteyttä Data Groupiin Facebook-viestillä. Tämän jälkeen kilpailijan on otettava yhteyttä ja toimitettava yhteystietonsa palkinnon toimitusta varten. Jos kilpailun järjestäjä ei pysty ottamaan yhteyttä voittajaan kahdella yrityskerralla tai voittajan antamat tiedot ovat puutteelliset, kilpailujärjestäjä valitsee toisen voittajan, joka valitaan ja johon otetaan yhteyttä samalla tavalla. 

4. Jokainen henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran.

Palkinto

5. Kilpailupalkintona on yksi HP PageWide 352dw -värimonitoimitulostin, joka toimitetaan 30 päivän kuluessa kilpailun voittajan ilmoittamaan Suomen alueella sijaitsevaan osoitteeseen. Järjestäjä vastaa myös palkinnon mahdollisista toimituskuluista voittajalle.

6. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Internet-yhteyttä ja facebook-profiilia.

7. Kilpailupalkintoon liittyviä lisäkustannuksia ja -kuluja ei makseta.

8. Kilpailupalkinto ei ole siirrettävissä, eikä palkintoa voi vaihtaa kokonaan tai osittain rahaan, hyvitykseen tai luottoon. 

9. Kilpailuun voivat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt.

10. Mikäli palkinto on veronalaista tuloa, verovelvollisuus koskee palkinnon vastaanottajaa.

Hyvä tietää

11. Ymmärrät, että annat henkilökohtaiset tietosi Data Groupille ja Facebookille.

12. Kilpailun aikana hankitut henkilökohtaiset tiedot käsitellään voimassa olevien paikallisten tietosuojalakien ja -määräysten tietosuojakäytännön mukaisesti.

13. Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää kampanjan järjestäjää muokkaamaan, päivittämään, tarkentamaan tai poistamaan henkilökohtaisia tietojasi ilmoittamalla asiasta kirjallisesti kampanjan

järjestäjälle osoitteeseen asiakaspalvelu@datagroup.fi.

Muuta

14. Data Group pidättää itsellään oikeuden peruuttaa tämän kilpailun tai muuttaa sitä sekä näitä ehtoja ilman erillistä

ilmoitusta. Osanottajille ilmoitetaan kaikista muista kilpailuun liittyvistä muutoksista mahdollisimman pian Facebookin kautta.

15. Facebook ei millään tavalla sponsoroi tai suosittele kilpailua, osallistu sen järjestämiseen tai liity siihen.

 

Järjestäjä: Data Group FInland Oy

Jaa sisältö