Tiesitkö?

Data Group -jäsenliikkeet kattavat koko Suomen. Käytössäsi on 370 IT-asiantuntijaa, jotka palvelevat sinua paikallisesti.

Etsi lähin DG-liikkeesi

Jaa sisältö

Etsimme työntekijöitä

Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikan erikoisketju. Tästä näet millä paikkakunnalla etsimme parhaillaan työntekijöitä.

Jyväskylä: Yritysmyyjä

Data Group JK Center

Tehtävänä on myydä kattavasti palvelutuotteita ja ylläpitoratkaisuja paikallisille yrityksille. Olet ulospäinsuuntautunut ja hyvät asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tuntee laajasti IT-alan palveluja ja tuotteita. Viihdyt hyvin kentällä asiakkaiden luona etkä pelkää tarttua puhelimeen sopiaksesi tapaamisia. Tehtävässä menestyminen edellyttää: Intoa myyntityöhön, tuloshakuisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi vaatimuksena on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Arvostamme: Hyviä suhteita ja verkostoja paikallisiin yrittäjiin.

Lahti: Tietotekniikka- tai palvelumyyjä

Data Group Lahti

Työtehtävään kuuluu yritysasiakkaiden kontaktoiminen, asiakaskäynnit ja tilannekartoitusten tekeminen sekä näiden pohjalta tarjouksien laatiminen.

Eduksi: Ajokortti, tuotteiden tunteminen, aikaisempi kokemus laite- tai palvelumyynnistä.

Työtehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti.

Nokia: Järjestelmäasentaja

Data Group JH Computer

Työtehtäviin kuuluu mm. Palvelupakettiratkaisujen ja verkkolaitteiden asennukset asiakkaille, myymälätyöskentely, etätuki ja asiakaspalvelu.

Haemme asiakaspalvelu- ja asennustehtäviin soveltuvaa aikaansaavaa henkilöä. Täydennät osaavaa joukkoamme omilla vahvuuksillasi ja tulet sujuvasti toimeen asiakkaidemme kanssa. Selviät tilanteesta kuin tilanteesta ja osaat soveltaa erilaisia ratkaisuja tarpeen mukaan. Selvität ongelmia itsenäisesti, sekä tarvittaessa kilautat kaverille. Omaat perustasoiset IT -taidot ja kyvyn oppia teknisiä asioita. Ajokortti on pakollinen.

Kuopio: Yritysmyyjä

Data Group Kuopio

Tehtävänä on myydä erilaisia IT-palveluita ja laitteita yrityksille. Olet ulospäin suuntautunut, hyvät asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolla on hyvä tuntemus IT-alan palveluista ja tuotteista. Viihdyt hyvin kentällä asiakkaiden luona etkä pelkää tarttua puhelimeen sopiaksesi tapaamisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: Intoa myyntityöhön, tuloshakuisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi vaatimuksena on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Arvostamme: Hyviä suhteita/verkostoja paikallisiin yrittäjiin.

Hae työtehtäviä tästä

Tiesitkö?

Data Group -jäsenliikkeet kattavat koko Suomen. Käytössäsi on 370 IT-asiantuntijaa, jotka palvelevat sinua paikallisesti.

Etsi lähin DG-liikkeesi

Jaa sisältö