Yritys

Data Group SataIT - kumppanisi yritystoimintaa tehostavissa ICT-ratkaisuissa

Data Group SataIT on yli 50 vuotias perheyritys jonka juuret ovat Kotkassa. Vuosikymmenien saatossa meistä on hioutunut ICT-palveluiden erikoisosaaja, kun palveluvalikoimamme on laajentunut. Tänä päivänä voimme tarjota asiakkaalle monipuolisesti ohjelmisto -ja asiantuntijaosaamista alan parhaiden tuotteiden rinnalla.

Asiakkaan tunteminen ja tarpeiden tunnistaminen luovat vankan perustan pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Kestävä kumppanuus syntyy yhteisistä päämääristä sekä niissä onnistumisessa. Tavoitteemme on rakentaa hyviä asiakassuhteita, jonka edellytyksenä ovat laadukkaat palvelut ja tuotteet sekä ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelu.

Arvot

Perusarvomme ovat luottamus, aito kumppanuus, yhdessä onnistuminen ja rohkeus uudistaa.

Luottamus – Sitoudumme kumppanuuteen. Huolehdimme asiakkaistamme, jotta he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Aito kumppanuus – Kehitämme yhdessä liiketoimintaa ja autamme asiakasta menestymään. Toimintamme tavoitteena on pitkäjänteinen kumppanuus.

Yhdessä onnistuminen – Asiakas saa käyttöönsä laajan osaamisemme. Löydämme uusia teknologisia liiketoimintamalleja ja toimintatapoja, joista on asiakkaalle suurin hyöty.

Rohkea uudistaja – Pidämme osaamistamme jatkuvasti yllä ja rakennamme uusien teknologiaratkaisujen avulla innovatiivisia ratkaisumalleja. 

KL kestomenestyjä- ja kasvuyritys
Etusivun Pippolat