Artome AV-ratkaisu esitystekniikka
10.03.2021 |  Data Group & Artome

Videotykki, äänentoisto ja etäneuvottelu samassa liikuteltavassa paketissa

AV-ratkaisuissa kuvan koko ja skaalautuvuus tehostavat viestintää

Yritykset arvostavat esitystekniikassa laatua, helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta. Tarkalla ja riittävän isolla kuvalla sekä laadukkaalla äänellä esityksistä jää osallistujille pysyvämpi muistijälki. Jos AV-järjestelmää helppo käyttää ja esitys saadaan käyntiin sujuvasti, on pienempi kynnys hyödyntää järjestelmää. Plussaa on myös, jos esitystekniikkaa on helppo liikutella paikasta toiseen. 

Myös oppilaitoksissa on viimeisen vuoden aikana otettu jättimäinen digiloikka. Etä- ja lähiopiskelun yhdistämisen myötä on jouduttu hakemaan täysin uudenlaisia ratkaisuja siihen, millä välineillä opetusmateriaalia esitetään ja jaetaan.

Perinteisesti AV-ratkaisut on rakennettu tilaan sopiviksi

Muuttuvissa tilanteissa haasteena on kuitenkin tilaan kiinteästi asennettujen av-tekniikkaratkaisujen rajoittavuus. Kun esitystekniikka on suunniteltu kiinteäksi osaksi rakennusta, se vastaa vain yhden tilan yhden tyyppiseen tarpeeseen. Lisäksi koko laitejärjestelmän hallinta ja huolto voi osoittautua monimutkaisiksi. Ongelman ilmetessä on usein epäselvää, että onko kyseessä laite-, signaali- vai kenties asennusongelma ja keneen tulisi ottaa yhteys.

AV-ratkaisut voidaan toteuttaa myös niin, että laitteet toimivat missä tahansa tilassa ja ovat helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Kotimaisen Artomen AV-kalusteratkaisuissa yhdistyvät sisäänrakennettu laserprojektori, äänentoistojärjestelmä, hybridiesitysjärjestelmä ja suomalainen design. Lisäksi asentamisen ja kaapeloinnin tarve poistuu, kun helposti liikuteltavaa AV-kalusteratkaisua voidaan hyödyntää erilaisissa tiloissa luokkahuoneista liikuntasaleihin. Valmiiksi kokonaisuudeksi suunnitellun paketin toimivuus on korkealla tasolla ja ylläpito helpottuu, kun kaikki komponentit ovat osa samaa ratkaisua.

Artome Av-ratkaisu

Kun esitystekniikkaratkaisua voidaan käyttää missä tahansa tilassa, voidaan mahdollistaa eri tilojen tehokas käyttö.

Videokonferenssivalmius neuvotteluihin maailman ympäri

Artomen ratkaisun avulla voidaan toteuttaa helposti videoneuvottelu vaikka toiselle puolelle maailmaa, eikä erillisiä asennuksia tarvita. Langaton tietokone voidaan yhdistää AV-kalusteratkaisuun helposti. Artomen esitysratkaisu mahdollistaa myös langattoman mikrofonin käytön, jolloin saadaan toteutettua vuorovaikutteinen neuvottelu, jossa kaikki keskustelijat kuulevat toisensa. Yhden esitystekniikkaratkaisun avulla voidaan siis tuottaa kuvaa ja ääntä helposti sekä etäyhteyksien päässä oleville osallistujille, mutta myös varmistaa esityselämys paikan päällä oleville henkilöille.

Tarjoamme Artomen esitystekniikkaratkaisut ympäri Suomea. Kysy lisää tästä!

Lue lisää Artomen ratkaisuista tästä.

Artome on vuonna 2016 perustettu heinolalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa audiovisuaalisella teknologialla varustettuja designkalusteita. Kotimaisuudesta kertoo myös avainlippumerkki, joka on haettu jo useammalle B2B tuotteelle, joiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. 

 

 

Lue myös nämä

Työntekijät arvostavat nopeaa ja tietoturvallista verkkoa

Lue lisää
Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.