Windows 11 ilmestyy

Uusi Windows 11 on julkaistu!

Windows 11 tarjoaa uusia tapoja luoda ja olla yhteydessä turvallisesti

Uudessa Windowsissa on panostettu erityisesti yhteydenpitoon ja tärkeiden asioiden helppoon saatavuuteen. Käyttöjärjestelmän ilmettä ja käyttäjäkokemusta on uudistettu ja yksinkertaistettu. Keskelle sijoitettu Käynnistä-valikko auttaa löytämään helposti ja nopeasti etsimäsi. Pilven ja Microsoft 365:n avulla Käynnistä-valikko näyttää viimeisimmät tiedostosi riippumatta siitä, millä laitteella niitä viimeksi tarkastelit, oli sitten kyseessä Android- tai iOS-laite.

Windows 11 on nyt saatavilla uusissa PC-koneissa sekä maksuttomana päivityksenä vaatimukset täyttäville Windows 10 -tietokoneille kesään 2022 mennessä. 

Tarkista tästä, onko koneesi yhteensopiva! Jos laitteesi on yhteenspoiva, voit katsoa, onko päivitys asennettavissa omaan laitteeseesi, valitsemalla Asetukset / Windows Update. 

Windows 11 ja tietoturva

Windows 11:ssä turvallisuus on sisäänrakennettuna, ja uudet turvallisuusteknologiat lisäävät suojaa. Windows 11 on Zero Trust -mallin käyttöjärjestelmä, joka suojaa dataa ja pääsyä laitteiden välillä. Turvallisuutta on parannettu tiiviissä yhteistyössä OEM-laitevalmistajien ja Microsoftin prosessorivalmistajakumppanien kanssa, jotta tietoturvallisuusvaatimukset vastaavat uhkaympäristön ja uuden työelämän tarpeita.

Yhteydenpito

Windows 11:ssä Microsoft Teamsin chat on suoraan tehtäväpalkissa. Nyt voit olla yhteydessä keneen tahansa suoraan viestien ja chatin tai ääni- ja videopuheluiden kautta laitteesta tai alustasta riippumatta. 

Nopeampi pääsy tärkeään tietoon

Windows 11 tuo tärkeät uutiset ja tiedot lähemmäksi Widgets-pienoissovellusten avulla. Ne muodostavat tekoälyä ja Microsoft Edgen suorituskykyä hyödyntävän henkilökohtaisen uutissyötteen. Älypuhelimesta tuttu näkymä on nyt saatavilla suoraan tietokoneen työpöydälle Widgetsin avulla. Henkilökohtainen syöte liukuu näytölle lasilevyn tavoin, jolloin se ei häiritse kesken olevaa työtä.

Android-sovellusten tuki

Windows 11 on ensimmäinen Windows, johon on tulossa Android-sovellusten tuki. Myöhemmin tänä vuonna käyttäjät voivat löytää Android-sovelluksia Microsoft Storesta ja ladata niitä Amazon Appstoren kautta.

IT-osastolle tuttu, mutta entistä nopeampi ja turvallisempi 

Windows 11:n perustana on kaikille tuttu Windows 10. Windows 11:n käyttöönoton valmistelu ja käyttöönotto toimivat kuten Windows 10:ssä, ja päivitys Windows 11:een on kuin päivittäisi Windows 10:tä. Integroitaessa Windows 11:tä organisaation PC-ympäristöön IT-osastoa tukevat tutut hallintaominaisuudet, kuten Microsoft Endpoint Manager, pilvimääritys, Windows Update for Business ja Autopilot. Ohjelmistoyhteensopivuus on ollut keskeinen suunnitteluperiaate Windows 11:ssä aivan niin kuin Windows 10:ssäkin.

Kysy lisää Windows 11:sta!

 

 

 

Lue myös nämä

Milloin oma palvelin on tarpeen? – Kustannukset, tekoälysovellukset ja tietoturva

Lue lisää

Terveisiä DG-päiviltä! - Tekoälyä, tietoturvaa ja mustaamakkaraa

Lue lisää

Data Group vahvistuu! - PH Data Oy liittyy DG-ketjuun 1.3.2024 alkaen

Lue lisää

24/7 infonäyttö yrityksille – Vestel-infonäytöt sopivat monenlaiseen käyttöön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.