Dell Latitude yrityskannettavat

Uusi Dell Latitude - Maailman älykkäimmät yrityskannettavat

Dell yrityskannettavien kulmakiven uudistettu ulkoasu kätkee sisälleen uudet 10. sukupolven Intel suorittimet sekä Dell Optimizer -tekoälyn, joka optimoi suorituskyvyn ja akkukeston koneen käyttödataan perustuen. Latituden 25. juhlavuoden kunniaksi mallisto täydentyi myös täysin uudella ultra-premium 9000 –sarjalla.

Dell Latitude 3000

Laatua ja kustannustehokkuutta samassa paketissa

Dell Latitude 3000 kannettava

Edullisessa Latitude 3000-sarjassa yhdistyy kustannustehokkuus, kattavat liitännät ja hyvä akkukesto. Pieni runko ja tyylikäs ulkoasu tekevät Latitude 3000-sarjan kannettavista erinomaisen kumppanin sekä toimistolle että reissuun. USB-C -telakoinnin avulla kannettava latautuu ja työpisteen lisälaitteet ovat helposti käytettävissä.

Dell Latitude 5000

Dell yrityskannettavien kulmakivi

Dell Latitude 5000 kannettava

Yrityskannettavien kulmakivi Latitude 5000 –sarja sai ylleen uudet ympäristöystävälliset värit, lisää tehoa ja parannetun jäähdytyksen. Kevyt ja hillitty ulkoasu, suorituskykyiset komponentit, monipuoliset liitännät ja laajennusmahdollisuudet tekevät siitä Dellin kannettavaportfolion ehdottomia kärkituotteita. Latitude 5000 -sarjan kannettavat sopivat erinomaisesti yrityksen laitevakiointiratkaisuksi.

Dell Latitude 7000

Premium tasoa liikkuvale ammattilaiselle

Dell Latitude 7000 kannettava

7000-sarjan ultrabookit häikäisevät viimeistellyllä muotoilulla, huippuluokan näppäintuntumalla sekä kevyellä rungolla. Uusi 7000 mallisto on varustettu uudella hiljaisella näppäimistöllä ja entistä suuremmalla kosketuslevyllä. Mallistosta löyty myös irroitettavalla näppäimistöllä varustettu 12,3” 2in1 Windows tablet PC. Thunderbolt 3 liitäntä tukee USB-C telakoinnin lisäksi Thunderbolt telakointia joka mahdollistaa parhaan mahdollisen näyttötuen.

Dell Latitude 9000

Tyyliä ja tehoa ilman kompromisseja

Dell Latitude 9000 kannettava

Täysin uusi Ultra-Premium Latitude 9000 –sarja on luotu liikkuvalle ammattilaiselle ilman kompromisseja. Poikkeuksellisen pitkä akkukesto yhdistettynä silmiä hivelevään designiin, pieneen kokoon ja premium materiaaleihin tekevät Latitude sarjan lippulaivamallista ykkösvalinnan niille jotka haluavat parasta.

Siisti ja tehokas työpiste: Dell-telakointiasemat

Dell Latitude telakka

Kaikki Latitude-tuoteperheen kannettavat tukevat vakiona valinnaista WD19 USB-C -telakointiasemaa sekä D6000 USB 3.0 / USB-C -universaalitelakkaa, joilla työpiseen lisälaitteet ovat hetkessä käyttövalmiita yhdellä kaapelilla, samalla kun kannettava latautuu. Osasta malleista löytyy myös Thunderbolt-väylä, jonka avulla koneet on mahdollista telakoida nopeimmalla mahdollisella Thunderbolt-telakalla ja hyödyntää esimerkiksi korkearesoluutioisia UHD-näyttöjä!

Uudet Dell-tuotteet ovat saatavana osana PalveluPakettiamme, jossa saat kaikki yrityksesi IT-palvelut ja -laitteet yhdellä kuukausimaksulla. Tutustu PalveluPakettiin tästä!

Tutustu Dell Latitude -tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

 

Lue myös nämä

Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Kaareva näyttö auttaa isojen kokonaisuuksien hallinnassa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.