Tutustu DG Saimaan yrittäjäkolmikkoon

Esittelyssä uusi osakas Janne Saarinen

Liiketoimintakaupan myötä Data Group Saimaan omistuspohja laajeni ja vahvistui, kun Janne Saarinen tuli yhtiöön osakkaaksi. Janne on Lappeenrannan teknillisen yliopiston kasvatti ja siirtyi Data Groupiin IT-Saimaan teknisen johtajan ja perustajaosakkaan paikalta. Janne vastaa pääasiassa DG Saimaan IT-palveluiden kehittämisestä ja on vahvasti mukana asiakasprojekteissa aina myynnistä toteutukseen.

Janne hallitsee sekä perinteisen verkko- ja palvelinpuolen että modernit Microsoftin ja Googlen pilvipalvelut. Uuden osakkaan jatkuva into uuden oppimiseen ja hyödyntämiseen saa välillä kollegoiden päät pyörälle. Kollegat voivat joskus jopa joutua toppuuttelemaan uuden osakkaan teknologiainnostusta.

Vapaa-ajallaan Janne harrastaa pyöräilyä tai liikkuu perheen kanssa luonnossa. Monipuolisen kuntoliikunnan lisäksi myös puutyöt ja tekniikan parissa puuhastelu vievät ison osan vapaa-ajasta. Jannen “mancave” baareineen onkin jo tullut tutuksi työkavereille.

Tuomas Harjunen ja Marko Korjus jatkavat osakkaina

Tuomas Harjusella ja Marko Korjuksella on takanaan jo tovi IT-yrittäjyyttä. Suomen ATK-Maahantuonti (nykyinen DG Saimaa) perustettiin vuonna 1995, jolloin opiskelijakaverukset Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta perustivat yhteisen yrityksen, joka keskittyi tietotekniikkalaitteiden ja -varaosien myyntiin sekä laitteiden huoltoon.  

Vuosikymmenten aikana liiketoiminta on muuttanut muotoaan teknologisen kehityksen myötä, mutta perustajaosakkaiden intohimo IT-alaan ja hyviin asiakaskokemuksiin on vain vahvistunut.

Hyödynnä asiakkaanamme Data Group -ketjun edut

Kuulumme valtakunnalliseen Data Group -ketjuun. Ketjuun kuuluu 57 toimipistettä, joissa työskentelee liki 400 ICT-ammattilaista. Jäsenliikkeiden yhteinen liikevaihto on 70 miljoonaa euroa.

DG-ketju kouluttaa jäsenliikkeidensä henkilökuntaa jatkuvasti, joten meillä on aina uusin tieto teknologioiden ja laitteiden kehityksestä. Lisäksi ketjussa hankinnat tehdään yhteisostoina, mikä takaa sinulle asiakkaanamme aina kilpailukykyiset hinnat.

Oikein valitut tuotteet ja oikein mitoitetut ratkaisut tehostavat yrityksesi toimintaa

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: IT-palvelut ja -laitteet, tuki-, ylläpito- ja pilvipalvelut, tulostamisen ratkaisut, kassajärjestelmät ja maksupäätteet.

Uutuuksia palvelutarjonnassamme ovat ITS Etä- ja lähitukipalvelut sekä Maintenance 24/7-palvelu. Tarjoamme käyttäjille tukea etäyhteydellä, jolla saamme nopeasti ratkaistua yleisimmät loppukäyttäjien ongelmat. Saat meiltä myös ylläpidon ja valvonnan yrityksesi Windows-työasemille ja palvelimille sekä kaikille verkkolaitteille, kuten palomuureille, kytkimille ja verkkotulostimille.

Kartoitamme tarpeesi, haemme yrityksellesi parhaan ratkaisun sekä suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi vastaavan IT-kokonaisuuden. Voit myös hankkia koko IT-ratkaisun kätevästi kk-maksullisena palveluna.

Tutustu palveluihimme

Tilaa ilmainen IT-kartoitus

Lue myös nämä

Oljamikoti valitsi helpon ja käyttövarman IT-ratkaisun kk-maksulla

Lue lisää

DNA:n yritysliittymät täydentävät palveluitamme

Lue lisää

Tutustu DG Saimaan yrittäjäkolmikkoon

Lue lisää
DG Saimaa ja IT-Saimaa yhdistyvät

Data Group Saimaa ja IT-Saimaa yhdistävät voimansa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.