Dell etätoimisto laitteet
20.10.2020 |  Data Group & Dell

Toimiva etätyöpiste lisää työtehoa ja taipuu etäpalavereihin

Kotona työskentelyn ei tarvitse olla ongelma, vaikka työhuonetta ei löytyisikään.

Esimerkiksi Delliltä löytyvät modernin etätyön välineet koko etätyöympäristöön: kannettavat, näppäimistöt, hiiret, lisänäytöt ja ääni.

Dellin tuotemarkkinointipäällikön Onni Vuorion mukaan yksi pieni läppärin näyttö ei välttämättä riitä tehokkaaseen etätyöskentelyyn. Etätyön tehokkuutta ja toimivuutta voidaan parantaa lisänäytöillä.

– Erillisissä näytöissä on nykyisin usein myös virransyöttö koneelle. Tällöin USB-C-liitännän kautta saadaan kone ja näyttö sekä virransyöttö liitettyä vain yhdellä kaapelilla.

Dell lisänäyttö

 

Käyttäjätutkimukset osoittavat, että useamman näytön käyttäminen lisää työn tuottavuutta noin viidenneksen. Etätyössä kaksi näyttöä palvelee erinomaisesti esimerkiksi videoneuvotteluissa.

– Toisella näytöllä voi olla näkyvissä esitysmateriaali ja toiselta näytöltä näkee videopalaverin. Kun olet itse vuorossa ja esität, on hyvä nähdä oma esitysaineisto sekä osallistujat. Monesti yhdeltä näytöltä saa vain saman näkymän kuin muilla palaveriin osallistujilla, Vuorio toteaa.

Aivan uudenlainen tapa tehdä siisti, integroitu työpiste kotitoimistolle on OptiPlex Ultra PC. Se tarjoaa ominaisuuksineen käyttäjälle kokonaisvaltaisen työpöydän ilman johtoviidakkoa: vain yksi johto kiinnitetään seinään. OptiPlex 7070 Ultra -keskusyksikkö voidaan sijoittaa näytönjalan sisään tai näytön taakse. Molemmissa ratkaisuissa voi valita haluamansa näytön.

Dell optiplex ultra pieni tietokone

 

– Jos ihmisillä ei ole työhuoneita, työpisteratkaisun pitää olla helppo pystyttää vaikka keittiön pöydälle ja laittaa työpäivän päätteeksi pois. Jos käyttäjällä on oma kone käytössä työssään, on tärkeä tarjota myös resursseja tietoturvaan. Tietoa voidaan lähettää ja käsitellä turvallisesti esimerkiksi suojatun yhteyden ja pilven kautta.

Etäpalaveriksi ongelmaksi voi muodostua ääni.

Mikrofonilla varustetut langattomat kuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto, kun palaveriin osallistutaan yksin. Jos osallistujia on useampia, tarvitaan erilainen ratkaisu. Dellin vuoden 2020 lippulaivaläppäri Latitude 9510 tarjoaa laadukkaat kaiutinelementit näppäimistön molemmin puolin. Kaiutinelementtien lisäksi useampi mikrofoni mahdollistaa ympäröivän äänen tarkkailun.

Dell Latitude 9510 kannettava

 

– Näin mukanasi kulkee aina neuvotteluhuonevalmius. Äänentoisto on saatu integroidussakin laitteessa sellaiselle tasolle, että ääni kuuluu paremmin. Mikrofoneista osa mittaa ja kuuntelee puhetta, joka on tarkoitus saada toistettua linjan yli. Toiset kuuntelevat ympäröivää hälyä ja vaimentavat sitä, Vuorio kertoo. Ratkaisu toimii parhaiten noin kuuden hengen neuvottelutilaan.

Lue myös nämä

Puhelin tietoturva huijaus

Näin tunnistat huijausyritykset ja suojaudut niiltä

Lue lisää
Cat-puhelin lämpökamera

Kestävät lämpökameralla varustetut Cat-puhelimet sopivat kovaan työhön

Lue lisää
Tietoturvan osa-alueet - Tietoturvakartoitus

Huolehdi näistä seitsemästä tietoturvan osa-alueesta

Lue lisää
IT-ratkaisut referenssit

Kuinka IT-ratkaisut kehittävät yrityksesi liiketoimintaa?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.