Brother - tarvikkeet ja tuki suoraan tulostimesta
28.01.2021 |  Brother & Data Group

Tilaa tarvikkeet ja tuki suoraan tulostimen näytöltä

Neljä uutta yritysratkaisua tehostavat toimiston tuottavuutta

Kiirepiikkien aikana jokainen toivoo, että olisi jokin helppo tapa parantaa tuottavuutta ja vähentää stressiä. Brother on tuonut markkinoille neljä tehokasta uutta ratkaisua, jotka parantavat tulostustehokkuutta, vähentävät ylläpitoon kuluvaa aikaa sekä vapauttavat yritysten ja niiden henkilöstön työaikaa varsinaisiin työtehtäviin: 

1. Pyydä apua tulostimesi ohjauspaneelista

Oikotie laiteongelmien ratkaisemiseen 

Kun tulostimessa ilmenee toimintahäiriö, useimmat käyttäjät lamaantuvat, sillä he pelkäävät painavansa väärää painiketta.

Pyydä apua ohjauspaneelistasi on interaktiivinen yrityspalvelu, joka tarjoaa asiantuntijamme apua yrityskäyttäjille, auttaa hallitsemaan tulostusta ja tuo mielenrauhaa. Kun kuvaketta painetaan, tulostin luo kattavan diagnostiikkaraportin ja lähettää sen sähköpostitse ylläpitoomme.

Intuitiivinen ratkaisu on turvallinen, se ei vaadi lisälaitteita ja se auttaa yritystä hallitsemaan tulostinkantaa paremmin.

2. Tilaa tarvikkeita -palvelu

Nopea tapa hankkia tarvikkeita

Toimiakseen ihanteellisesti tulostimet tarvitsevat oikeanlaisia tulostusvärejä. Kiireisessä toimistoarjessa tulostusvärien hankinta unohtuu helposti. Uusi Tilaa tarvikkeita -palvelu toimii suoraan tulostimelta, ja käyttäjät voivat tilata tarvikkeita painamalla yhtä tulostimen painiketta.

Palvelun myötä yrityksessä ei enää kulu aikaa eikä vaivaa tarvikkeiden ostamiseen. Palvelu sopii yrityksille, jotka eivät tarvitse kokonaisvaltaista tulostuksenhallintapalvelua.

Brother Order Supplies

3. Etätuki -palvelu

Apu aina käden ulottuvilla

Etätuki-palvelu toimii reaaliaikaisesti, ja sen avulla pystymme muodostamaan turvallisen etäyhteyden tulostimeen, diagnosoimaan vian ja ratkaisemaan sen nopeasti. Kun asetuksia pystyy muuttamaan saman tien, laitteen käytettävyysaika lisääntyy ja paikalla tehtävien huoltotoimien tarve saattaa vähentyä.

4. Viivakoodien tulostus

Standardien mukaisten viivakoodifonttien tulostus

Viivakoodin tulostus -toiminnon myötä viivakoodien tulostukseen ei enää tarvitse hankkia kalliita erillislaitteita. Nyt selkeitä, standardien mukaisia viivakoodeja voidaan tulostaa valikoiduilla Brother-toimistotulostimilla.

Viivakoodin tulostus on helppo integroida yrityksen ohjelmistojärjestelmiin, ja se on täysin yhteensopiva SAP:n ja monien muiden toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Yritys voi tulostaa omiin tarpeisiinsa sopivia viivakoodeja.

Palvelut on myös mahdollista ottaa käyttöön jo hankituissa laitteissa

Kysy lisää tästä!

 

 

Lue myös nämä

Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Kaareva näyttö auttaa isojen kokonaisuuksien hallinnassa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.