Samsung Enterprise Edition puhelimet

Tietoturvalliset ja helposti hallittavat Samsung Enterprise Edition -laitteet yritysten tarpeisiin

Samsung Enterprise Edition (EE) -konsepti helpottaa yrityksen puhelinten hallintaa, parantaa tietoturvaa ja tehostaa laitteiden käyttöä.

Tarjolla on useita erilaisia hallintavaihtoehtoja ja tärkeänä lisänä Enterprise Edition -puhelimiin sisältyy sopimuksesta riippuen tietoturvapäivitykset jopa viideksi vuodeksi. Samsung Enterprise Edition vapauttaa aikaa tärkeämpiin työtehtäviin. 

- Enterprise Edition on ensisijaisesti tarkoitettu B2B-asiakkaille, jotka etsivät tietoturvallisia tuotteita pitkällä elinkaarella, kertoo Samsungin tuotepäällikkö Christian Kyllerman.

Enterprise Edition -mallistossa on myös tabletteja yritystarpeisiin.

Mallisto on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille.

- Mietitään ensin 20 työntekijän yritystä, joka ei hallinnoi laitteitaan millään tavalla tällä hetkellä – laitteita, jotka sisältävät yrityksen sähköpostia, yrityksen tietoja ja paljon henkilökohtaista dataa. Ostamalla EE-laitteita yritys voi olla varma, että ne päivitetään kaikkien uusien tietoturvapäivitysten mukaisesti. Yritys voi myös aloittaa maksutta Knox Suite -hallintatoimintojen käytön. Knox Suite sisältää useita ratkaisuja, jotka antavat yritykselle mahdollisuuden esimerkiksi rajaya yrityksen puhelimien käyttöä, jotta tiedot pysyvät turvassa. Yritys voi myös tyhjentää laitteet, jos ne varastetaan, Kyllerman kertoo.

Rajausmahdollisuudet koskevat vain työpuhelimia – työsuhdepuhelinta ei voida rajoittaa samalla tavalla. Työsuhdepuhelimeen voidaan kuitenkin määrittää tarvittavat tietoturvaan liittyvät ominaisuudet ja Knox-ratkaisuilla voidaan rajata työnantajan tiedot omaan tilaansa.

- EE-konseptin mukaisesti me Samsungilla takaamme laitteelle 24 kuukauden valmistussyklin. Se on erittäin hyvä ominaisuus suuremmille organisaatioille. Syynä tähän on se, että kyseiset organisaatiot testaavat ja sertifioivat aina uusia laitteita ja voivat pitkällä elinkaarella standardoida tietyt laitteet ilman, että heidän on testattava ja sertifioitava jatkuvasti uusia lyhyemmän elinkaaren kuluttajalaitteita. Knox E-FOTA tuo mahdollisuuden hallita, mitä päivityksiä tuotteisiin ladataan.

- Yrityksillä voi olla myös joitain yrityksen itsekehittämää mobiililaitteilla toimivaa sovellusta, jotka ovat tärkeitä heidän liiketoiminnalleen. Jos Android-käyttöjärjestelmä saa uuden päivityksen, päivitys asennetaan kaikkiin yrityksen laitteisiin. Pahimmassa tapauksessa se voi johtaa siihen, että liiketoiminnan kannalta
kriittinen sovellus lakkaa toimimasta tai toimii ei-toivotulla tavalla.

- Tämä tilanne voidaan korjata käyttämällä Knox E-FOTA -palvelua. Knox E-FOTA sisältyy Knox Suite -ratkaisuun, joka on ilmainen, kun ostat Enterprise Edition -laitteen. Knox E-FOTAn avulla yritys voi asettaa rajoituksia sille, mille päivitystasolle laitteet saa päivittää. Esimerkiksi että laitteet voi päivittää vain päivityspakettiin 6.5. Kun päivityspaketti 6.6 julkaistaan, yritys voi testata uuden päivityksen perusteellisesti ja varmistaa, että se on yhteensopiva yrityksen sisäisten sovellusten kanssa. Tämän jälkeen yritys voi lähettää päivitykset kaikille laitteilleen, jotta ne ovat täysin ajantasalla ja suojattuja, Kyllerman sanoo.

Enterprise Edition -laitteiden edut:

1. Laitteen taattu 24 kuukauden tuotantosykli. Laite on markkinoilla 24 kuukauden ajan, mikä ei ole taattu kuluttajalaitteillemme.

2. Laitteilla on säännölliset tietoturvapäivitykset.

3. Knox Suite sisältää joukon hallinta- ja tietoturvaratkaisuja yritysten käyttöön.

Tutustu Enterprise Edition -tuotteisiin verkkokaupassamme

Kysy lisää mobiililaitteiden hallinnasta

 

 

Lue myös nämä

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.