Fujitsu - Sinivalon suodatustoiminto näytössä

Tietokoneet ja muut IT-laitteet yritykselle

Yrityslaitteiden tai modernien ICT-palveluiden hankkiminen ei tarvitse olla hankala ja aikaa vievä kokemus.

Jotta yrityksenne ja työntekijänne voi ottaa laitteet käyttöön nopeasti, toimimme näin:

  1. Sopiva laite saapuu suoraan maahantuojalta ja siirtyy käyttöösi.
  2. Asennamme laitteen etänä. Laite käy läpi perusteellisen puhdistuksen ylimääräisistä ohjelmista ja siihen asennetaan uusimmat laitekohtaiset päivitykset, ajurit, asetukset, tietoturvaohjelmistot ja muut yrityksesi vakio-ohjelmistot.
  3. Työntekijä kirjautuu laitteelle omalla sähköpostitunnuksellaan.
  4. Laite tunnistaa käyttäjän ja tuo automaattisesti työssä käytetyt tiedostot ja tilin työntekijän saataville. Esimerkiksi Word-, Excel, Sharepoint yms. tiedostot sekä selaimessa tallennetut tiedot, kirjanmerkit ja muut tärkeät asiat ovat valmiina työntekijän käytössä.
  5. Varmistamme, että laite ja ohjelmistopäivitykset ovat aina ajan tasalla, ja että laite toimii normaalisti. Seuraamalla laitteen tilaa ja monia vikoja voidaan ennakoida.
  6. Käytöstä poistuessaan vanha laitteen tiedot siirtyvät uuteen ja laite kierrätetään tai uusiokäytetään vastuullisesti.

Käytämme palvelussamme yrityskäyttöön tarkoitettuja laadukkaita tietokoneita ja muita IT-laitteita, sillä ne toimivat luotettavammin ja helpottavat ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Toimimme yhteistyössä alan johtavien laitevalmistajien kanssa: Apple, Dell, Fujitsu, Lenovo ja HP.

Microsoftin yritysratkaisut tekevät laitteiden käyttöönotosta helpompaa kuin koskaan ennen, ja samalla ne mahdollistavat tietoturvallisen työskentelyn vuoden 2023 vaatimusten mukaisesti. Autamme sinua valitsemaan juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut ja huolehtimaan niiden nopeasta käyttöönotosta, ylläpidosta ja kehityksestä.

Entä jos ostaisin kaikki yrityksen IT-laitteet palveluna?

Tutustu myös PalveluPakettiimme, jossa saat kaikki käyttöösi sopivat IT-laitteet ja -palvelut yhdellä kuukausimaksulla. Käytössäsi on jatkuvasti ajantasainen huollettu laitteisto. Kun laitteet poistuvat käytöstäsi, huolehdimme niiden uusiokäytöstä.

Tutustu PalveluPakettiin!

 

 

Lue myös nämä

Päivitä Windows 11 nyt – mukana uusi tekoälytyökalu Microsoft Copilot

Lue lisää

ChatGPT:n tietoturvallisempi ja tarkempi versio - Bing Chat Enterprise

Lue lisää

Kuinka yrityksen tietoturvaa parannetaan?

Lue lisää
Salattu Sähköposti

Salattu Sähköposti - Turvallinen tapa lähettää ja vastaanottaa luottamuksellista tietoa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.