Terveisiä DG-päiviltä! - Tekoälyä, tietoturvaa ja mustaamakkaraa

Mustanmakkaran ja Manserockin sävyttämä tapahtuma vietettiin tällä kertaa Tampereella Scandic Rosendahlissa. Paikalle kokoontui yhteensä 190 DG:läistä ja yhteistyökumppania Suomesta, Ruotsista ja Hollannista.

DG-päivät Tampere 2

Esittelytilassa tavattiin vanhoja tuttuja ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Meteli yltyi välillä kovaksi, kun uusista palveluista ja tuotteista keskusteltiin aktiivisesti. 

DG-päivät Tampere 3

DG Creativen Thomas Backlund keskusteli Linnea Svenssonin kanssa Pax8:n pilvipalveluista.

DG-päivät Tampere 4

DG:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Pippola jakoi palkinnot aktiivisimmille osallistujille.

DG-päivät 11

Yhdestä uudesta älypuhelimesta syntyy koko tuotantoprosessin aikana n. 86kg jätettä. Onneksi tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaita kierrätyslaitteita, jotka ovat ekologisempi valinta. DG SataIT:n Jarno Kiiski testasi, kuinka paljon jäte painaa tangossa.

DG-päivät Tampere 12

Tauolla oli tarjolla tuoretta Tapolan mustaamakkaraa, joka teki kauppaansa erittäin hyvin.

DG-päivät Tampere 19

Työnteko onnistuu pelkällä puhelimellakin, kun se telakoidaan näyttöön, näppäimistöön ja hiireen kiinni. DG Infotecin Pertti Suutarinen tutkii ratkaisua Samsungin Mika Krankkalan kanssa.

DG-päivät Tampere 5

Kyberturvallisuuskeskuksen Kim Waltzer päivitti, millaisessa tietoturvatilanteessa olemme tällä hetkellä. Organisoitu kyberrikollisuus, tekoäly ja NIS2 puhututtivat erityisesti. Yrityksen johdon tulisi ottaa viimeistään nyt vastuu tietoturva-asioista.

DG-päivät Tampere 6

F-Securen Laura Kankaala kertoi henkilöihin kohdistuvista uhista ja valkohattuhakkeroinnista. Tekoäly mahdollistaa jo nyt mm. uskottavia äänihuijauksia, joten tarkkana saa olla.

DG-päivät Tampere 7

Microsoftin Mikael Päivärinta herätti keskustelua tekoälyn roolista tietotyössä. Paljon uutta on luvassa, ja jokaisen kannattaa ryhtyä harjoittelemaan Copilotin käyttöä viimeistään nyt. 

DG-päivät Tampereella 15

Dellin Marko Kortetjärvi päivitti, mitä tapahtuu moderneissa palvelinsaleissa. Yritysten tarpeiden kasvaessa tarvitaan usein oma palvelin pilvipalvelun sijaan. Perinteinen fläppitaulu toimii yhä.

DG-päivät Tampere 8

Pax8:n Toni Luhti kertoi asiakkaiden IT-tarpeista sekä kuinka ne pystytään täyttämään paremmin. IT-ratkaisujen pitää pystyä tuottamaan arvoa liiketoiminnalle, valittu teknologia ei saa olla pääasia.

DG-päivät Tampere 9

Arrow:n Rahil Bedretdin ja Anycloudin Lasse Lättilä kehottivat kaikkia noudattamaan varmuuskopioinnin 3-2-1-1-0 -sääntöä. Tiedosta tulisi olla kolme kopiota, kahdella erilaisella tallennusvälineellä. Yhden kopion tulisi sijaita muualla, yhden kopion pitäisi olla joko offline tai pilvessä siten, ettei tietoa voi muuttaa. Varmuuskopioinnin virheiden määrä tulisi olla nolla.

DG-päivät Tampereella 14

DG:läiset tutustuivat paikallisen DG JH Computerin uusiin hulppeisiin tiloihin.

DG-päivät Tampere 10
DG-päivät Tampere 17

Iltajuhla vietettiin Manserock-teemalla.

Kiitos kaikille osallistuneille! 👍🏻

 

 

Lue myös nämä

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.