HPE Silver Partner

Panostamme verkkoratkaisu- ja konesaliosaamiseemme – Data Group on nyt HPE Silver Partner

Hewlett Packard Enterprisen (HPE) valmistamat verkko- ja konesaliteknologiat erottuvat markkinassa edukseen edistyksellisyydellään. Tästä syystä Data Group on ketjutasolla päättänyt sitoutua aiempaan tiiviimpään yhteistyöhön HPE:n kanssa. Nyt tämä sitoutuminen palkittiin HPE Silver Partner -statuksella. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa entistäkin parempia palveluja sekä syvempää ratkaisuosaamista.

Edustamme suurta joukkoa teknologiatoimittajia, ja tähän asti Hewlett Packard Enterprise (HPE) on ollut yksi toimittaja muiden joukossa. Olemme kuitenkin havainneet, että HPE:n tuotteille ja palveluille on asiakkaidemme keskuudessa poikkeuksellista kysyntää. Tämän taustalla on HPE:n teknologian edistyksellisyys, joka näyttäytyy asiakkaillemme verkko- ja konesaliratkaisujen helppokäyttöisyytenä, nopeutena ja tehokkuutena.

Tämän vuoksi olemme ketjutasolla päättäneet syventää yhteistyötämme HPE:n kanssa ja kasvattaa osaamistamme heidän teknologioissaan. Tämä panostus palkittiin HPE Silver Partner -statuksella.

- Tämä on tärkeä saavutus koko Data Group -ketjulle, sillä vahvistamalla osaamistamme markkinoiden kehittyneimmissä ratkaisuissa voimme jatkossa palvella laajemmin ja paremmin nykyistä sekä uutta asiakaskuntaa, kertoo Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vilenius.

- Yksittäisille liikkeille ja heidän asiakkailleen HPE Silver Partner -statuksemme merkitsee paljon. Kun asiakkaillamme ilmenee tarpeita vaativille kokonaisuuksille esimerkiksi palvelin- ja tallennusratkaisujen tai laajojen sisäverkkoratkaisujen suhteen, on meillä tukenamme Data Group -ketjun omat erityisasiantuntijat sekä HPE:n tiimi, toteaa Data Groupin hallituksen puheenjohtaja ja Data Group SataIT:n toimitusjohtaja Jarkko Pippola.

Tulevaisuudessa haluamme syventää HPE osaamistamme entisestään ja laajentaa ratkaisujen tunnettuutta kotimaisten pk-yritysten keskuudessa. Uskomme, että tiivistä yhteistyöstä HPE:n kanssa hyötyvät erityisesti asiakkaamme.

- Lisääntynyt osaamisemme on heti valjastettu asiakkaiden eduksi. Olemme luoneet HPE:n teknologioihin perustuvia palveluita, joilla asiakkaamme saavat sisäverkkonsa kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Pystymme myös ratkaisemaan aiempaan tehokkaammin asiakkaiden yksilöllisempiä konesali- sekä sisäverkkohaasteita, sanoo Data Group SataIT:n myyntijohtaja Sami-Ville Jormanainen.

Myös HPE:llä on iloittu uudesta kumppanuudesta ja tiiviistä yhteistyöstä. Data Group -ketju sekä HPE ovat yhdessä sitoutuneet kehittämään suomalaisten pk-yritysten verkko- ja konesaliratkaisuja ja siten varmistamaan työnteon ja liiketoiminnan sujuvuuden toimialaan katsomatta.

- Tästä on hyvä ponnistaa ja palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa. Palvelin- ja tallennus- ja asiakkaiden ympäristöjen suunnitteleminen ovat hyvissä käsissä. Ratkaisujen myyminen palveluina kapasiteetin tarpeen mukaan on myös mahdollista Data Groupin kanssa, kertoo HPE:n SMB liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Satu Aartolahti.

- Uudet innokkaat HPE kumppanit ovat iloinen asia, ja Data Group on erittäin arvokas lisä kumppanikenttäämme. Odotamme innolla yhteistyötä kaikkien ketjuun kuuluvien liikkeiden ja heidän nykyisten sekä uusien asiakkaidensa kanssa, kertoo HPE:n Country Channel Manager Antti Mäkelä.

 

 

Lue myös nämä

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.