Päivitä Windows 11 nyt – mukana uusi tekoälytyökalu Microsoft Copilot

Uusin Windows 11 -päivitys sisältää Microsoft Copilot tekoälytyökalun ja lukuisia muita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä.

Windows 11 -laitteet saavat Copilotin käyttöön asteittain seuraavien viikkojen aikana. Laitteilla, joissa on Windows 11, versio 22H2, on mahdollisuus ottaa käyttöön pääsy nyt avaamalla Asetukset (Asetukset > Windows Update) ja ottamalla käyttöön ”Hanki uusimmat päivitykset heti, kun ne ovat saatavilla”. Microsoftin mukaan uudet ominaisuudet ovat laajasti saatavilla viimeistään marraskuun 2023 tietoturvapäivityksen julkaisun yhteydessä kaikille laitteille.

Windows Copilot on tekoälypohjainen avustaja, joka auttaa käyttäjiä löytämään nopeasti tärkeää tietoa ja suorittamaan erilaisia tehtäviä, jolloin työskentely sujuu Microsoftin mukaan tehokkaammin ja tuottavammin. Työkalu on päivityksen myötä saatavilla Windowsin tehtäväpalkissa sekä Win+C-pikanäppäimellä.

Lue lisää Copilotista

Microsoft 365 -sovelluksiin Copilot tulee ensin saataville suurasiakkaille 1.11.2023 ja vasta myöhemmin kaikille käyttäjille hintaan 30 € / käyttäjä.

Onko nyt oikea aika ottaa Windows 11 käyttöön?

Jos haluat Copilotin ja muut uudet ominaisuudet käyttöön, nyt on hyvä aika siirtyä Windows 11:sta. Voit jatkaa vielä Windows 10:n käyttöä, mutta sen tietoturvapäivitysten tuki päättyy 14.10.2025. Windows 11 siirtyminen on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen tuen päättymistä. 

Kysy lisää Windows 11 -päivityksestä

Bing Chat Enterprise – Kokeile Copilotia ilman Windows 11:sta

Kaksi kuukautta sitten julkistettu Bing Chat Enterprise on Microsoft 365 -käyttäjien saatavilla ilman lisämaksua Edge-selaimelle. Chat Enterprise on nyt saatavilla myös Microsoft Edge -mobiilisovelluksen kautta.

Lue lisää, kuinka saat Bing Chat Enterprisen käyttöön

 

 

Lue myös nämä

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Microsoft 365 Copilot toimii nyt suomen kielellä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.