Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Nykyään tietoturvallisuus on siirtymässä reaktiivisesta ennakoivaan lähestymistapaan

Reaktiivinen lähestymistapa, jossa vastataan hyökkäyksiin niiden tapahtuessa, ei riitä enää estämään kaikkia hyökkäyksiä tai minimoimaan vahinkoja.

Hyökkäykset voivat tapahtua erittäin nopeasti ja aiheuttaa merkittävää vahinkoa ennen kuin niihin ehditään reagoida. Ennakoiva lähestymistapa pyrkii estämään hyökkäykset ennen kuin ne voivat toteutua.

Monilla kriittisillä toimialoilla, kuten energia, kuljetus, terveydenhuolto, elintarvikeala, jätehuolto, digitaaliset palvelut ja valmistava teollisuus, on säädöksiä ja vaatimuksia, jotka edellyttävät ennakoivia tietoturvakäytäntöjä. Lue lisää yritysten tietoturvaa säätelevästä asetuksesta, NIS2:sta, joka astuu Suomessa voimaan viimeistään 17.10.2024.

WithSecure™ Elements Exposure Management

WithSecure™ Elements Exposure Management (XM) on suunniteltu keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat tehokasta ja helppokäyttöistä tietoturvallisuutta rajallisilla resursseilla.

WithSecure EX

Jatkuva ja ennakoiva ratkaisu ennustaa ja estää murtoja yrityksesi omaisuuteen ja liiketoimintaan.

360-näkymä yrityksen ympäristöön: Elements XM yhdistää tietoa eri lähteistä, kuten ulkoisesta hyökkäyspinta-alasta, identiteetinhallintajärjestelmistä, laitteista, verkosta ja pilvipalveluista. Se rikastaa näitä tietoja reaaliaikaisella uhkatiedustelulla ja liiketoimintakontekstilla, jolloin saadaan 360-näkymä yrityksen ympäristöön.

Tekoäly: Tekoälyavusteinen järjestelmä auttaa hallitsemaan altistumisia. Se tarjoaa kattavat työkalut, joilla voidaan arvioida kuinka saavutettavia yrityksen digitaaliset resurssit ovat ja kuinka helposti niitä voidaan hyödyntää. Ratkaisu tunnistaa kriittiset haavoittuvuudet ja tarjoaa suosituksia puolustuksen parantamiseksi.

Toimenpidesuositukset: Tekoälyn ohjaamat suositukset auttavat teknisiä tiimejä toteuttamaan vaikuttavimmat toimenpiteet nopeasti ja tekevät turvallisuusriskit ymmärrettäviksi liiketoiminnan päättäjille.

Meille sekä oma että asiakkaidemme tietoturva on kaiken lähtökohta

Tietoturvan varmistaminen vaatii entistä enemmän osaamista ja yhteistyötä, sekä uusimpien tietoturvateknologioiden hyödyntämistä. 

Teemme tiivistä yhteistyötä WithSecuren kanssa ja tarjoamme nykyiseen tietoturvatilanteeseen vastaavat ratkaisut asiakkaidemme käyttöön. Uusi tekoälyä hyödyntävä WithSecure Elements Exposure Management on suunniteltu keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat tehokasta ja helppokäyttöistä kyberturvallisuutta rajallisilla resursseilla. 

Varaa esittely

 

Lue myös nämä

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.