Jukolan viesti 2021 | Data Group SataIT

Napapiiri-Jukolan ainutlaatuinen yö ja tunnelma

Yli kahden vuoden odotus palkittiin, kun Napapiiri-Jukola 2021 käynnistyi 21.8 Venlojen viestillä. Jukolan Viesti -tapahtuma käytiin 21.–22. elokuuta 2021 Rovaniemen Mäntyvaaran alueella, yli 12 000 suunnistajan voimin. Kilpailukeskus sijaitsi Mäntyvaaran raviradalla.

Data Group SataIT on tapahtuman yhteistyökumppani. Toimitamme Jukolan viestiin tulospalvelun tarvitsemat päätelaitteet sekä alueen kassa- ja maksuliikenteen.

Data Group SataIT:n viestijoukkue oli kisassa mukana ja joukkueeseen mahtui sekä ensikertalaisia että jo Jukolan kokeneita konkareita. Vaikka maasto reitillä oli haastavaa ja kesäkuun yötön yö vaihtui elokuun yön pimeyteen, pääsivät joukkueen jäsenet onnistuneesti reitin läpi. Jopa Napapiirin raja tuli ylitettyä eräällä viestiosuudella.

Ensikertalaiset saivat reitillä muilta suunnistajilta hyvin apua sitä tarvitessaan. Jukolassa on kiehtovaa se, että maailman huiput suunnistavat samat radat kuntosuunnistajien ja jopa lajia kokeilevien ensikertalaisten kanssa. Kaiken kaikkiaan Napapiiri-Jukolan osallistumiskokemus on ollut DG SataIT -viestitiimin mielestä lopulta yhteinen onnistuminen, mitä ei voi saada muuten kuin itse tekemällä ja kokemalla.

Team DG SataIT

Tapahtuma pystyttiin viemään läpi korona-ajan erityisjärjestelyin. Terveysturvallisuus oli tapahtumassa otettu kaiken kaikkiaan hyvin huomioon.

Lue myös nämä

Jukolan rastit löytyvät Akseli Virtasen opastuksella

Lue lisää

Meet, Greet & Eat -tapahtumakiertue

Lue lisää
Turun Data Groupilla avoimet ovet

Avoimet ovet Turun Data Groupilla 28.10

Lue lisää
Jukolan viesti 2021 | Data Group SataIT

Napapiiri-Jukolan ainutlaatuinen yö ja tunnelma

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.