Moderneilla työvälineillä tyytyväisempiä ja tuottavampia tekijöitä

Dell-laitteet ja kaikki tarvittavat it-palvelut alkaen 79 € / käyttäjä / kuukausi

PalveluPakettimme sisältää Dell-laitteen lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut kuukausihinnalla: Uusimmat Microsoft 365 -työkalut, tietoturvallisen työympäristön, automaattiset päivitykset, varmuuskopioinnin, etätuen ja ennakoivan huollon. 

Kysy lisää omalle yrityksellesi parhaiten sopivista ratkaisuista tästä!

Sulavasti etä- ja läsnätyön sekä hybridimallin vaatimuksiin sopeutuva ja työntekijän tarpeet täyttävä personoitu työväline vaikuttaa motivaatioon, tehokkuuteen ja työntekijän tyytyväisyyteen.

Dellille käyttäjäkokemus on erittäin tärkeä ja siksi markkinoille tulee jatkuvasti yhä paremmin lisätarvikkeilla yksilöitävissä olevia laitteita.

Teknologia-alalla puhuttiin pitkään muutoksesta, mutta lopulta pandemian tehdessä alkusysäyksen, muutos työpaikoilla oli valtava. Etätyöhön siirtyminen muutti työskentelykulttuuria luultavasti lopullisesti.

Nykypäivän työpiste voi olla kiinteänä toimistolla, kotona etätyöpisteellä, liikkuvana junan kyydissä tai palmun alla ulkomailla. Tai näitä kaikkia vuorotellen. Vaihtelevuus ja varsinaisen kiinteän työpisteen puuttuminen aiheuttaa haasteita myös laitteille, joilla työtä tehdään. Tämän tietää myös Dellin tuotemarkkinointipäällikkö Jenni Vuorio.

– Kunnolliset ja uusimman teknologian mukaiset tarkoitukseensa suunnitellut laitekokonaisuudet voivat olla rekrytointitilanteessa jopa etulyöntiaseman antava valttikortti. Jokaisella työntekijällä voi periaatteessa olla sama työkone, joka on pienillä ominaisuuksilla yksilöity kunkin tarpeisiin sopivaksi, Jenni Vuorio sanoo.

– Etätyön normalisoituminen tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yritys voi rekrytoida tarvitsemansa osaajan fyysisestä sijainnista riippumatta. Se antaa loputtomasti uusia mahdollisuuksia työntekijän valintaan.

Yksi tärkeimmistä kriteereistä on usein laitteiden helppokäyttöisyys. Kun tuki työn tekemiseen on kauempana kuin ennen, on digitaalisten kommunikointivälineiden syytä olla kunnossa.

– Laitteiden tulee olla mobiileja, eli helposti mukana kulkevia, vaivattomasti kytkettäviä esimerkiksi lisänäyttöihin ja –kameroihin sekä neuvottelutilojen erilaisiin laitteistoihin. Tärkeässä roolissa voivat olla myös akun kesto, äänentoisto ja monitoimihiiri.

Tuotekehitystä tarpeiden pohjalta

Työvälineet tulee valita työntekijän yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Dellin koneiden ominaisuuksissa ja lisälaitevalinnoissa työntekijän persoonallisuus voidaan huomioida; paketista voi rakentaa minimalistisemman tai laajemman kokonaisuuden. Dellillä kiinnitetään huomiota myös siihen, että tuotteet valmistetaan ympäristön kannalta kestävästi.

– Kun laitteisiin tuotetaan jatkuvasti lisää ominaisuuksia ja vaihtoväli voi olla pieni, on entistä tärkeämpää, että tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja kestävää kehitystä noudattaen. Uuden teknologian lisäksi myös kestävän kehityksen ominaisuudet, kierrätettävyys ja hiilijalanjälki ovat asioita, joissa Dell tuo uutta joka vuosi, Vuorio sanoo.

Tutkimusten mukaan lisänäytöllä on työmotivaatiota kohottava ja tuottavuutta nostava vaikutus. Tarpeen mukaan Dellin valikoimasta löytyy myös telakoitavia lisänäyttöjä, joissa on latausominaisuus. On kuitenkin hyvä miettiä, onko perinteinen telakka lisänäytöllä omiin tarpeisiin sopivampi vaihtoehto.

Digitaalisten kommunikointikeinojen arkipäiväistyttyä laitteiden laadukkaat kamera- ja äänentoisto-ominaisuudet ovat nousseet entistä isompaan rooliin.

– Kannettavissa laitteissa kuvanlaatu kehittyy jatkuvasti ja se lisää käyttömukavuutta. Dellin koneissa ollaan nyt siirtymässä Full-HD –kameroista Q-HD –kameroihin. Ulkoisissa kameroissa on tarjolla jo 4K –kuvaa.

Dell on julkaissut Intelin 12:sta sukupolven prosessorin, joka mahdollistaa vielä entistäkin paremmin ja tarkemmin personoitujen ominaisuuksien huomioimisen.

 

 

 

 

Lue myös nämä

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää
Kalasteluviesti sähköpostihuijaus

Sosiaalinen hakkerointi - Suurin tietoturvariski

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Kannattaako Windows 11 päivitys?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.