Miten yrityksen kannattaa hyödyntää infonäyttöjä?

Ihmiset katsovat mielellään liikkuvaa kuvaa ja vaihtuvia sisältöjä. Infonäytöt auttavat yrityksiä viestimään ja luomaan parempia kokemuksia sekä työntekijöille että asiakkaille.

Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä erilaisia sisältöjä voidaan luoda joustavasti ja näyttöjä on saatavilla minikokoisista ruuduista suuriin näyttöseiniin saakka. Kaikkia näyttöjä ja sisältöjä voidaan ohjata yhdestä paikasta, ja viestit voidaan esimerkiksi kohdentaa näytön sijainnin tai sisällön mukaan.

Sisällön ei enää tarvitse koostua ennalta tehdyistä kuvista tai videoista, vaan voit lisätä näytöille automaattisesti päivittyviä sisältöjä, kuten some-päivityksiä, verkkosivuja, sääennusteita, uutisia tai aikatauluja.

Elämyksellistä viestintää ja markkinointia

Näytöt keräävät katseita ja luovat tiloihin tunnelmaa sekä yrityksen ilmettä. Näytöillä voidaan ilahduttaa ja tehdä vaikutus, vahvistaa brändivaikutelmaa ja viihdyttää sekä asiakkaita että omia työntekijöitä. Infonäytöt ovat toimiva kanava huomiota herättävien tarjousten ja markkinointimateriaalien esittämiseen, mutta ne soveltuvat myös mainiosti opastukseen ja tapahtumainformaation jakamiseen.

Työnohjaus ja työntekijäkokemus

Infonäyttöjä hyödynnetään henkilöstön johtamisessa, opastamisessa ja tiedottamisessa. Integraatioiden avulla näytöillä esitetään tuotantotieto, graafit ja ajankohtaistiedotteet, samoin kuin vuoronvaihdot ja tauot. Myös hätäviestit voidaan laittaa päälle tilanteen vaatiessa.

Päivittäisjohtamista ja sisäistä viestintää 

Työmaiden infonäytöillä ohjataan työtä ja informoidaan ajankohtaisasioista. Esimerkiksi työmaan eteneminen ja kunkin työpäivän tärkeät nostot tulevat huomionarvoisesti esiin näyttöjen avulla.

Toimistoissa tervetulotoivotukset, ohjaaminen, opastaminen ja vaikkapa ajanvaraustietojen esittäminen onnistuvat kätevästi.

Hätäviestintä

Infonäyttöjen hyödyntäminen lisää myös turvallisuutta, sillä jatkuvasti näkyvät turvallisuusohjeet muistuttavat henkilökuntaa ja vierailijoita oikeista toimintatavoista. Kriittiset vaaratiedotteet voidaan jakaa nopeasti ja samanaikaisesti kaikkiin näyttöihin.

Yhdistäminen muihin järjestelmiin

Infonäyttöpalvelun voi yhdistää yrityksen omiin tai ulkoisiin järjestelmiin, ja poimia niistä sopivaa sisältöä infonäytöille. Näin näytöille saadaan jatkuvasti ajankohtaista sisältöä ilman manuaalista ylläpitoa.

DG Infonäyttö – Käyttövalmis infonäyttöpalvelu, tuki ja koulutukset

Tarjoamme kokonaisvaltaisen suomalaisen infonäyttöpalvelun yhteistyössä iDiD:n kanssa, oli kyseessä sitten toimistotila, myymälä tai jäähalli.

  • Valitsemme hinta-laatu-suhteeltaan sopivimmat näytöt, jotka kestävät 24/7 käyttöä  
  • Huomioimme laitevalinnoissa erilaiset olosuhteet esim. tehdashallit, joissa pöly, kylmyys, kuumuus ja tärinä voivat vaikuttaa laitteiden toimivuuteen
  • Teemme tarvittavat asennukset, koteloinnit ja kiinnitykset  
  • Hoidamme näytön verkkoyhteydet kuntoon
  • Asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi ja opastamme käyttöönotossa henkilökohtaisesti 
  • Tarjoamme apua ongelmatilanteissa
  • iDiD tarjoaa sisällönhallintaan maksuttoman tuen ja koulutuksen

Lue lisää DG Infonäyttö -palvelusta.

Varaa esittely!

 

 

Lue myös nämä

Tietoturva - Mitä yrityksen kannattaa huomioida puhelimien käytössä

Lue lisää

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.