Microsoft 365 Copilot saatavilla kaikille yrtyksille_DG SataIT

Miten otat Microsoft 365 Copilot -tekoälyapurin turvallisesti käyttöön?

Microsoft on tuonut M365 Copilot -tekoälyapurin myös pienten ja keskisuurten yritysten saataville! Ennen työkalun käyttöönottoa kannattaa kuitenkin huomioida muutamia asioita.

Microsoft 365 Copilot on tekoälypohjainen tuottavuustyökalu, joka koordinoi suuria kielimalleja, Microsoft Graph -sisältöä ja päivittäin käyttämiäsi Microsoft 365 -sovelluksia, kuten Wordia, Exceliä, PowerPointia, Outlookia, Teamsia ja muita. Copilot-integrointi Graphin ja Microsoft 365-sovellusten kanssa tarjoaa reaaliaikaista älykästä apua, jonka avulla käyttäjät voivat parantaa luovuuttaan, tuottavuuttaan ja taitojaan.

Copilotin avulla voit tehostaa yrityksesi käyttäjien toimintaa M365-ympäristössä sekä edistää liiketoimintasi kasvua monin tavoin. Tekoälyavustaja auttaa:

  • luomaan ja muokkaamaan asiakirjoja, esityksiä ja laskentataulukoita nopeammin ja tehokkaammin
  • hallitsemaan sähköposteja ja kalenteria tehokkaammin
  • parantamaan tiimityötä ja kommunikaatiota Microsoft Teamsin avulla
  • automatisoimaan rutiinitehtäviä, kuten raporttien luomista ja tietojen syöttämistä

Katso esittelyvideo:

 

Copilotin käyttöönotto vaatii yrityksiltä toimenpiteitä

Käyttöönoton mahdolliset vaarat liittyvät yleensä käyttäjän tietoturvaan. Ennen tekoälytyökalun hyödyntämistä tulee varmistaa käyttäjäoikeudet sekä tietojen saatavuus ja oleellisuus. Olemme listanneet alle tärkeimmät toimenpiteet turvallisen käytön aloituksen ja käytön näkökulmasta.

1. Tietoturva

Copilot pääsee käsiksi kaikkeen Microsoft 365 -palvelussa olevaan tietoon, johon sen käyttäjällä on oikeudet. Koska Copilot helpottaa merkittävästi tiedonhakua ja automatisoi sisällön tuotantoa, on tärkeää varmistaa, että käyttäjällä on pääsy vain hänelle kuuluviin tietoihin.

2. Tietojen saatavuus ja oikeellisuus

Jotta Copilotilla olisi käytössä mahdollisimman kattavasti ajantasaista tietoa, on yrityksen hyvä laatia pelisäännöt tietojen tallentamiseen.  Jos käyttäjä esimerkiksi pyytää Copilotia luomaan yritysesittelyn, on tärkeää, että kaikki siihen tarkoitetut tiedot on tallennettu koko yrityksen yhteiseen kansioon. On myös huolehdittava, että tieto on ajantasaista, ja siitä ei ole olemassa erilaisia versioita.

3. Käyttöönotto ja käyttö

Tekoälyavustaja on uusi työkalu, joka vaatii käyttäjiltä opettelua. Työntekijöiden onkin hyvä saada konkreettisia käyttökohteita sekä säännöllistä koulutusta tekoälytyökalun käytössä. On myös tärkeää miettiä, missä käytössä ja kohteissa assistenttia on järkevää hyödyntää.

4. Jatkuva kehitys

Jatkuvalla kehittämisellä varmistat, että IT-ratkaisu palvelee yritystäsi optimaalisesti nyt ja tulevaisuudessa, ja käyttäjät voivat saada täyden hyödyn Copilotin kehittyvistä ominaisuuksista.

Meiltä saat asiantuntevaa apua

Tarjoamme apua Copilotin hallittuun ja turvalliseen käyttöönottoon. Lisäksi autamme löytämään tehtävät, joissa tekoäly voi tuoda yritykselle ja työntekijöille lisäarvoa. Tarjoamme myös koulutusohjelman, joka auttaa henkilökuntaa hyödyntämään paremmin Copilotin mahdollisuuksia.

Lue lisää DG Copilot 365 -palvelustamme

Ota yhteyttä

Lue myös nämä

DG SataIT avasi toimipisteen Helsinkiin

Lue lisää
Microsoft 365 Copilot saatavilla kaikille yrtyksille_DG SataIT

Miten otat Microsoft 365 Copilot -tekoälyapurin turvallisesti käyttöön?

Lue lisää
Data Group SataIT toimitusjohtaja Jarkko Pippola

Haastattelussa yrittäjä Jarkko Pippola: ”Menestys syntyy luottamuksesta ja yhteistyöstä”

Lue lisää
Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.