Miksi valita AlhoIT kilpailijoiden sijaan -artikkelikuva
14.03.2023 |  Juha Aro, AlhoIT

Miksi valita AlhoIT kilpailijoiden sijaan?

IT-asioiden asiantuntemus on syvällä ytimessä meillä AlhoIT:llä. Jokaisella yrityksellä riittää huolia ja murheita ilman IT-asioihin liittyviä päänvaivojakin. Juuri näistä turhista IT-sotkuista haluamme auttaa asiakkaamme eroon. Mahdollistamme asiakkaidemme täyden keskittymisen olennaiseen - heidän omaan liiketoimintaansa tietoteknisten murheiden sijaan.

Törmäämme nykyään kasvavissa määrin siihen, että jokaisesta pienestäkin rasahduksesta pidetään Teams-palaveri, vaikka asia voisi olla hoidettavissa puhelinsoitolla tai muutamalla sähköpostilla. Turhat palaverit vievät kallisarvoista aikaa jokaiselta siihen osallistuvalta. Etätekniikoiden nopea kehitys on mahdollistanut tämän ilmiön koska tapaamiset ovat nykyään erittäin helppoja järjestää ja monet tekniset alustat toimivat hyvin ristiin keskenään. 

Nykyään myös alallamme kaikesta tehdään projekti, joiden puitteissa sitten pidetään pitkiä palavereja, joissa kenelläkään ei ole välttämättä mitään rakentavaa sanottavaa. Nuo palaverit kuluttavat asiakkaan aikaa ja monesti muodostavat turhia kustannuksia ilman että asia varsinaisesti etenee. Tässä AlhoIT tarjoaa asiakkailleen aitoa osaamista ja oma-aloitteisuutta. 

Asiakkaalla on tarve tai ongelma ja meidän työmme on ratkaista se mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meidän työnämme ei ole pitää palavereita ja jutella säästä… 

Toki on asioita, joiden äärellä kannattaakin istua rauhassa alas. Ongelmat tulevat ratkaistuksi yhteispelillä, oikeat viestintätavat ja -kanavat vain tulee valita tarpeen mukaan. 

AlhoIT:llä meidän työtämme on säästää asiakkaidemme aikaa ja turhia kustannuksia. Hoidamme työmme henkilökohtaisesti ja aidolla ammattitaidolla. Tästä syystä asiakkaamme luottavat meihin ja asiat pystytään hoitamaan tehokkaasti ja nopeasti.

 

Lue lisää palveluistamme!

Ota meihin yhteyttä!

 

Lue myös nämä

AlhoIT vuoden 2023 jäsenliike!

Lue lisää
Pk-yritykset kyberhyökkäysten kohteena - Näin parannat yrityksesi tietoturvaa

Pk-yritykset kyberhyökkäysten kohteena - Näin parannat yrityksesti tietoturvaa

Lue lisää
Miksi valita AlhoIT kilpailijoiden sijaan -artikkelikuva

Miksi valita AlhoIT kilpailijoiden sijaan?

Lue lisää

IT-palveluiden hinnoitteluviidakko

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.