Microsoft PowerBI

Microsoft Power BI – Tiedon tehokkaampaa hyödyntämistä

Yrityksillä on usein tietämättäänkin hallussaan valtava määrä tietoa, jota sen koko johto ja henkilöstö voisivat hyödyntää parempien päätösten teossa. Jotta tietoa voidaan käyttää tehokkaasti, on sen oltava järjestyksessä, helposti löydettävissä ja sen tulee olla ymmärrettävässä muodossa.

Tiedon keräys ja visualisointi Microsoft Power BI:n avulla

Microsoft Power BI on sovellus, johon voidaan kerätä ja yhdistää tietoa eri lähteistä, sekä muotoilla tiedot visuaaliseksi esitykseksi. Tiedot voivat sijaita esimerkiksi pilvipalveluissa, tietokannoissa, Excel-tiedostoissa tai paikallisissa sijainneissa. Power BI:n avulla voidaan muodostaa yhteys tietolähteisiin, visualisoida ja löytää tärkeitä asioita sekä jakaa niitä muille käyttäjille.

Power BI on erityisesti johdon tarpeisiin suunniteltu työkalu

Palvelun avulla nähdään reaaliajassa liiketoiminnan prosessien ja myynnin kehittyminen sekä talouden luvut, kuten saatavien seuranta ja kassavirtalaskelmat. Raportointinäkymästä voidaan seurata mm. myynnin tilaus- ja tarjouskantaa sekä asiakaspalvelun tehokkuutta.

”Kun koko henkilökunta näkee yrityksen tärkeimmät mittarit reaaliaikaisesti, liiketoiminnan seurattavuus ja mitattavuus paranevat ja on helpompi ennustaa tulevaa. Tämä on erityisen tärkeää, koska elämme jatkuvassa muutoksessa ja reagoinnin nopeus on kriittistä. Käytössämme olevan raportoinnin avulla voimme hyödyntää taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin dataa entistä laajemmin ja tunnistamme kehityskohteet paremmin”, Data Group SataIT:n toimitusjohtaja Jarkko Pippola kertoo.

Kysy lisää Power BI:n hyödyntämisestä

 

 

Lue myös nämä

Työntekijät arvostavat nopeaa ja tietoturvallista verkkoa

Lue lisää
Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.