Microsoft 365 Copilot toimii nyt suomen kielellä

Suomen kielen tuen myötä Microsoft 365 Copilot tarjoaa yrityksille merkittävästi enemmän hyötyjä.

Microsoft 365 Copilot on keskustelupohjainen avustaja, joka auttaa käyttäjiä esimerkiksi luomaan sisältöä, analysoimaan dataa, suunnittelemaan esityksiä ja hakemaan tietoja eri lähteistä. Tekoälyavustaja on käytössä kaikissa Microsoft 365 -sovelluksissa. Maksuttomasta Copilotista poiketen, kaikki Microsoft 365 -tiedot, joihin käyttäjällä on pääsy, ovat automaattisesti tekoälyn käytettävissä. Copilot on lisäksi integroitu suoraan sovelluksiin, kuten Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook sekä muut Office-sovellukset.

Voit käyttää Copilotia esimerkiksi seuraaviin:

 • Tiedonhaku Teams- ja sähköpostikeskusteluista: Mitä Heikki sanoi liittyen uuteen tarjouspohjaan? Mitkä ovat viimeisimmät viestit mainostoimistoltamme? Listaa avainkohdat aamun palaverista.
 • Yhteenvetojen kirjoittaminen: Laadi yhteenveto asiakastyytyväisyyskyselystäKirjoita yhden sivun mittainen tiivistelmä NIS2-asetuksesta perustuen yrityksen sisäiseen muistioonLuo asiakkaille suunnattu UKK-osio palvelustamme.
 • Palaveritallenteiden analysointi: Mistä palaverissa puhuttiin? Mitä päätöksiä tehtiin? Mihin tulisi kiinnittää huomiota seuraavassa palaverissa ennakkomateriaalin perusteella?
 • Esitysten luonti: Luo powerpoint-esitys hallituksen-kokous.docx pohjalta. Lisää dia aiheesta ”tekoälyn hyödyntäminen päätöksenteossa”.
 • Tietojen analysointi: Mitä tuotteita myytiin eniten viime vuonna? Mitä markkinointitoimenpiteitä meidän kannattaa tehdä pohjautuen näihin lukuihin?

Lue lisää: Copilot usein kysytyt kysymykset

Kuinka Copilotin saa käyttöön?

Tekoäly on vain niin hyvä, kuin tieto, jonka se löytää. Siksi tietojenhallintaan on syytä panostaa jo ennen käyttöönottoa.

Yrityksesi voi olla valmis ottamaan Copilotin käyttöön heti, jos

 • tiedot on tallennettu Microsoft 365 -alustalle
 • tietojen tallennukseen ja käyttöön on selkeät käytännöt
 • tietoturvan taso ja käyttöoikeudet on varmistettu

Tarjoamme apua Copilotin hallittuun käyttöönottoon, jotta käyttäjät voivat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia monipuolisesti ja turvallisesti.  

 • Tietoturva: Autamme varmistamaan Copilotin tietoturvallisen käytön.
 • Tietojen saatavuus ja oikeellisuus: Luomme kanssanne tietojenhallintastrategian ja ohjeistuksen, jotta tekoäly voi toimia tehokkaasti ja luotettavasti.
 • Käyttöönotto ja hyödyntäminen: Autamme löytämään tehtävät, joissa tekoäly voi tuoda yritykselle ja työntekijöille lisäarvoa.
 • Jatkuva kehitys: Varmistamme, että koko IT-ratkaisu palvelee yritystänne nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää Microsoft 365 Copilot -palvelustamme tästä


 

Lue myös nämä

Tietoturva - Mitä yrityksen kannattaa huomioida puhelimien käytössä

Lue lisää

Nykyinen tietoturvallisuustilanne vaatii ennakointia

Lue lisää

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä käyttää omia tekoälytyökalujaan - Johtajat vasta pohtivat

Lue lisää

Tulostin kuukausihinnalla – Käyttövalmis tulostin, värit, ja huollot samassa paketissa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.