DG-verkkoratkaisut

Kuinka hankkia oma palvelin?

Palvelimet toimivat keskitettynä säilytyspaikkana kaikille yrityksen käyttämille ohjelmistoille ja tiedoille, sekä nopeuttavat ja helpottavat käyttäjien toimintaa yrityksen verkossa. 

Digitalisaatio etenee vauhdilla ja se nopeuttaa tiedon kulkua ja hyödynnettävyyttä, sekä luo mahdollisuuksia uusiin innovaatioihin. Tulevaisuudessa kerättävän tiedon merkitys kasvaa entisestään, ja siitä muodostuukin yksi keskeisimmistä menestyksen tekijöistä. Tiedon avulla rakennetaan uusia mullistavia tuotteita ja palveluita, jotka vaikuttavat suuresti elämäämme sen jokaisella osa-alueella. 

Palvelinjärjestelmät ovat kaikkien yritysten saatavilla

Palvelinjärjestelmien teknologian ja toteutustapojen kehittyessä oman palvelimen käyttöönotto on helpottunut ja nopeutunut, ja järjestelmät pystyvät yhä nopeampaan käyttäjien palveluun. Pienimmätkin yritykset voivat hyödyntää teknologiaa kustannustehokkaasti.

Pilvipalvelu vai oma palvelin?

Monet ratkaisut voidaan siirtää ulkoisilta toimittajilta ostettaviin pilvipalveluihin. Omassa palvelinratkaisussa ja pilvipalveluissa on omat etunsa ja usein ne voidaankin yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue lisää Kuinka hankkia oma palvelin -oppaastamme!

 

 

Lue myös nämä

Tietoturvan osa-alueet - Tietoturvakartoitus

Huolehdi näistä seitsemästä tietoturvan osa-alueesta

Lue lisää
IT-ratkaisut referenssit

Kuinka IT-ratkaisut kehittävät yrityksesi liiketoimintaa?

Lue lisää
Windows 11 ilmestyy

Uusi Windows 11 ilmestyy tänä vuonna

Lue lisää
Altacom-palkinto

Altacom palkitsi Data Groupin!

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.