Deltaco-sähköpöytä
05.11.2020 |  Data Group & Deltaco

Konttori kuntoon sähköpöydällä

Nykytrendinä toimistotilojen suunnittelussa on, että tilaa on yhä vähemmän yhtä työntekijää kohti.

Tämä asettaa vaatimuksia erityisesti työpöydälle, jolle on mahduttava kaikki tarpeelliset työnteon välineet ergonomiaa unohtamatta.

Deltacon kompakti DELO-0100 -sähköpöytä on sekä edullinen että toimiva ratkaisu, kun tilaa ei ole liikaa.

Sähköpöydässä hienoa on, että sen pöytätasoa on mahdollista kallistaa. Pöydässä on myös LED-ohjauspaneeli, jonka muistipaikkoihin voi tallentaa kolme eri korkeutta. Lisäksi pöytä on hiljainen, mutta jaksaa nostaa jopa 55 kiloa tavaraa. – Olemme kehittäneet kiskoasennusmenetelmän, joka säästää arvokasta työpöytätilaa. Kiinnityskiskoihin on helppoa ja vaivatonta asentaa uusia tarvikkeita, esimerkiksi näyttövarsia, lomakelaatikoita sekä kynätelineitä, Deltacolta kerrotaan.

Pöytään on saatavilla liuta lisätarvikkeita. Esimerkiksi kaapelit saa hyvin piiloon erilaisilla kaapelinkerääjillä tai -kouruilla. Valikoimassa on myös leveä hiirimatto, jonka kulmassa voi ladata älypuhelimen. Tableteille ja kannettaville taas löytyy jalustoja, joissa on jopa viisi eri korkeusasetusta.

Ergonomian kannalta toinen tärkeä hankinta on työtuoli. Deltacolta löytyy myös uudenlainen vaihtoehto, ergonominen seisomatuoli DELO-0302. – Tuote soveltuu sellaiselle, joka haluaa kokeilla jotain istumisen ja seisomisen väliltä. Tuoli tehostaa verenkiertoa ja vähentää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Tuotteeseen sisältyy myös työpistematto, Deltacolta kerrotaan. Valikoimassa on myös perinteisempi työtuoli DELO-0304 sekä istumaja seimomatuoli DELO-0303.

Kokeile oman toimistosi rakennusta Deltacon suunnittelutyökalulla!

Lue myös nämä

Infonäyttö

Infonäytöt tehokkaan viestinnän apuna

Lue lisää
Puhelin tietoturva

Ovatko puhelimet tietoturvallisia?

Lue lisää
DG Porvoo - Lääkärikeskus Fenix

Lääkärikeskus Fenix - Tietojärjestelmien toimivuus on erittäin tärkeää

Lue lisää
Microsoft 365 -tietojenkalastelu ja sahköpostihuijaus

Kuinka suojautua sähköpostihuijaukselta?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.