Verkkoratkaisut

Käyttäjät arvostavat tehokkaasti toimivaa ja turvallista verkkoa

Yritysten käyttäjilleen tarjoamat palvelut edellyttävät tehokasta, toimintavarmaa ja turvallista tietoliikennettä.

Lähitulevaisuudessa laadukkaiden verkkojen tarve lisääntyy entisestään, kun digitalisoitujen liiketoimintaan liittyvien prosessien ja IoT-laitteiden määrä jatkaa voimakasta kasvuaan. Jotta palvelut saadaan toimimaan tehokkaasti, verkon suunnittelusta, käyttöönotosta, hallinnasta ja ennakoivasta vikojen havainnoinnista on huolehdittava entistä paremmin.

Verkon analytiikka kehityksen apuna

Modernilla analytiikalla verkon toiminnasta opitaan jatkuvasti lisää. Tiedon avulla verkkojen toimintaa voidaan optimoida. Lisäksi tieto verkon toiminnasta mahdollistaa automaattisen reagoinnin ongelmiin. Analytiikka näyttää nopeasti, mikä on normaalia toimintaa ja mikä ei. Suuri osa häiriötilanteista on ennakoitavissa, ennen kuin ne ehtivät näkyä käyttäjälle saakka.

Verkon tietoturva

Verkkouhkien lisääntyessä, yrityksen tulisi pystyä ennaltaehkäisemään paremmin verkon uhkia ja tietoturvahyökkäyksiä. Myös etätyö asettaa uusia vaatimuksia kriittisten tietojen ja toimintojen käyttämiselle.

Verkkouhkiin voidaan reagoida automaattisella valvonnalla ja reagoinnilla, joilla suurin osa riskeistä voidaan minimoida ja reagointikyky mahdollisissa poikkeustilanteissa on nopeaa. Tämä auttaa yritystä pitämään verkkopalvelut käyttäjien saatavilla, eikä liiketoimintaan tule ylimääräisiä katkoksia.  

DG-verkkoratkaisut

Kaipaako verkkoratkaisusi päivitystä?

Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi sopivan verkkokokonaisuuden, joka skaalautuu ja toimii tietoturvallisesti osana ICT-ympäristöäsi. Hyödynnämme myös laajaa kumppaniverkostoamme, jotta yrityksesi tietoliikenne kehittyy tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Kyse lisää tästä!

 

 

Lue myös nämä

DG-verkkoratkaisut

Kuinka hankkia oma palvelin?

Lue lisää
Microsoft Office 365 varmuuskopiointi

Muistithan varmuuskopioida – entä jos se olisi automaattista?

Lue lisää
Teams-pikaohjeet

Näillä Teams-nikseillä sujuvuutta kokouksiin

Lue lisää
Fujitsu toimisto

Ekologisesti kestävät laitteet auttavat ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.