Verkkoratkaisut

Käyttäjät arvostavat tehokkaasti toimivaa ja turvallista verkkoa

Yritysten käyttäjilleen tarjoamat palvelut edellyttävät tehokasta, toimintavarmaa ja turvallista tietoliikennettä.

Lähitulevaisuudessa laadukkaiden verkkojen tarve lisääntyy entisestään, kun digitalisoitujen liiketoimintaan liittyvien prosessien ja IoT-laitteiden määrä jatkaa voimakasta kasvuaan. Jotta palvelut saadaan toimimaan tehokkaasti, verkon suunnittelusta, käyttöönotosta, hallinnasta ja ennakoivasta vikojen havainnoinnista on huolehdittava entistä paremmin.

Verkon analytiikka kehityksen apuna

Modernilla analytiikalla verkon toiminnasta opitaan jatkuvasti lisää. Tiedon avulla verkkojen toimintaa voidaan optimoida. Lisäksi tieto verkon toiminnasta mahdollistaa automaattisen reagoinnin ongelmiin. Analytiikka näyttää nopeasti, mikä on normaalia toimintaa ja mikä ei. Suuri osa häiriötilanteista on ennakoitavissa, ennen kuin ne ehtivät näkyä käyttäjälle saakka.

Verkon tietoturva

Verkkouhkien lisääntyessä, yrityksen tulisi pystyä ennaltaehkäisemään paremmin verkon uhkia ja tietoturvahyökkäyksiä. Myös etätyö asettaa uusia vaatimuksia kriittisten tietojen ja toimintojen käyttämiselle.

Verkkouhkiin voidaan reagoida automaattisella valvonnalla ja reagoinnilla, joilla suurin osa riskeistä voidaan minimoida ja reagointikyky mahdollisissa poikkeustilanteissa on nopeaa. Tämä auttaa yritystä pitämään verkkopalvelut käyttäjien saatavilla, eikä liiketoimintaan tule ylimääräisiä katkoksia.  

DG-verkkoratkaisut

Kaipaako verkkoratkaisusi päivitystä?

Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi sopivan verkkokokonaisuuden, joka skaalautuu ja toimii tietoturvallisesti osana ICT-ympäristöäsi. Hyödynnämme myös laajaa kumppaniverkostoamme, jotta yrityksesi tietoliikenne kehittyy tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Kyse lisää tästä!

 

 

Lue myös nämä

Puhelin tietoturva huijaus

Näin tunnistat huijausyritykset ja suojaudut niiltä

Lue lisää
Cat-puhelin lämpökamera

Kestävät lämpökameralla varustetut Cat-puhelimet sopivat kovaan työhön

Lue lisää
Tietoturvan osa-alueet - Tietoturvakartoitus

Huolehdi näistä seitsemästä tietoturvan osa-alueesta

Lue lisää
IT-ratkaisut referenssit

Kuinka IT-ratkaisut kehittävät yrityksesi liiketoimintaa?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.