Samsung kaareva näyttö
11.05.2021 |  Data Group

Kaareva telakkanäyttö sopii minimalistinkin työpöydälle

Kaareva näyttö on vertaansa vailla isojen kokonaisuuksien hallitsemisessa yhdellä ja samalla näytöllä.

Leveä kaareva näyttö sopii ihanteellisesti kaikille, jotka tarvitsevat enemmän näyttötilaa. Esimerkiksi suurien taulukoiden, graafisten esitysten ja median käsittely helpottuu, kun työpöydällä on tilaa sijoittaa sisältöä vapaammin. Myös videopalavereissa on mahdollista jakaa osallistujien videot ja esitysmateriaalit samalle näytölle niin, että palaverin kannalta olennaiset asiat näkyvät selkeästi samassa näkymässä.

Apua ergonomiseen työskentelyyn

Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa, taivuttaa ja kääntää, joten se mukautuu monenlaisiin työasentoihin ja näyttö on helppo asettaa silmille sopivalla korkeudelle. Näytön kaarevuus vastaa ihmissilmien luonnollista kaarevuutta, mikä tekee katselukokemuksesta mukavamman, kuin perinteisissä näytöissä.

Vähemmän johtoja

USB Type-C -liitännän kautta siirtyvät virta, tieto ja näyttösignaali ja nyt jopa verkkoyhteys – kaikki samalla johdolla. Näin työympäristö pysyy siistinä. Näyttöön voi yhdistää minkä tahansa tietokoneen, myös MacBookit ja mobiililaitteet.

Näyttö tunnistaa välittömästi siihen liitetyt oheislaitteet, kuten hiiret, näppäimistöt, tulostimet yms. Näytön kautta onnistuu myös mobiililaitteiden lataus. 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

 

Lue myös nämä

DG-verkkoratkaisut

Kuinka hankkia oma palvelin?

Lue lisää
Microsoft Office 365 varmuuskopiointi

Muistithan varmuuskopioida – entä jos se olisi automaattista?

Lue lisää
Teams-pikaohjeet

Näillä Teams-nikseillä sujuvuutta kokouksiin

Lue lisää
Fujitsu toimisto

Ekologisesti kestävät laitteet auttavat ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.