Samsung kaareva näyttö
12.11.2020 |  Data Group

Kaareva näyttö vie työnteon uudelle tasolle

Samsungin kaareva näyttö on vertaansa vailla isojen kokonaisuuksien hallitsemisessa yhdellä ja samalla näytöllä.

Samsungin kaareva näyttö on kuin kaksi näyttöä yhdessä ekstraleveässä näytössä. Se sopii ihanteellisesti kaikille, jotka tekevät useampia asioita kerralla ja tarvitsevat enemmän näyttötilaa.

Näytössä on myös Samsungin Picture-by-Picture -toiminto (PBP), jonka avulla näyttöön voi liittää kaksi laitetta samaan aikaan ilman, että kuvanlaatu kärsii. Toisen kuvan kokoa voi säätää kattamaan enintään 25 prosenttia näytön pinta-alasta. Voit siis esimerkiksi videopalaverissa pitää videokuvan pienenä alareunassa ja päänäkymän käsiteltävissä palaverimateriaaleissa.

Kaarevan näytön kuvan tarkkuus on myös omaa luokkaansa – se on jopa 2,5 kertaa tarkempi kuin Full HD. Näet enemmän yksityiskohtia kerralla, etkä joudu selaamaan ja zoomaamaan niin paljon.

Kaareva näyttö on ihanteellinen myös silmillemme. Näytön kaarevuus vastaa ihmissilmien luonnollista kaarevuutta, mikä tekee katselukokemuksesta mukavan ja jopa kiehtovan. Näytössä on myös sinistä valoa vähentävä Eye Saver Mode -tila sekä Flicker Free -teknologia. Tämä lisää katselumukavuutta ja vähentää silmien väsymistä. Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa, taivuttaa ja kääntää, joten se mukautuu monenlaisiin työasentoihin.

Vähemmän johtoja

IT-laitteissa usein eniten harmaita hiuksia aiheuttavat johdot ja niiden runsaus. Samsungin kaareva näyttö saa pisteet tämänkin seikan huomioinnissa. USB Type-C -liitännän kautta siirtyy niin virta, data kuin näyttösignaalikin – et tarvitse kuin yhden johdon. Näin työympäristösi pysyy siistinä.

Näyttö myös tunnistaa välittömästi siihen liitetyt laitteet. Esimerkiksi tiimityöskentelyssä on helppoa vaihtaa, kenen kannettava näyttöön liitetään. Näyttöön voi yhdistää minkä tahansa tietokoneen, myös MacBookit ja mobiililaitteet.

Tutustu verkkokaupassamme

 

Lue myös nämä

Puhelin tietoturva huijaus

Näin tunnistat huijausyritykset ja suojaudut niiltä

Lue lisää
Cat-puhelin lämpökamera

Kestävät lämpökameralla varustetut Cat-puhelimet sopivat kovaan työhön

Lue lisää
Tietoturvan osa-alueet - Tietoturvakartoitus

Huolehdi näistä seitsemästä tietoturvan osa-alueesta

Lue lisää
IT-ratkaisut referenssit

Kuinka IT-ratkaisut kehittävät yrityksesi liiketoimintaa?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.