DG SataIT tunnelmia Porvoon Jukolasta 2023

Jukolan viesti kuuluu kesäämme – tunnelmaa Porvoon mitalla

Maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti kilpailtiin Porvoossa 17.-18.6.2023. Tapahtumaan osallistui yhteensä 18 061 suunnistajaa – Jukolaan 1 695 joukkuetta ja Venlojen viestiin 1 549 joukkuetta. DG SataIT on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

”Jukolan tunnelmaa on vaikeaa kuvata sanoin. Se on sekoitus kesäyön hämärää, pientä jännitystä hetkeä ennen omaa osuutta, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja onnistumisen iloa.” Näin kuvaa Jukolan rasteja ensimmäistä kertaa jahdannut toimitusjohtajamme Jarkko Pippola. Tälläkin kertaa yrityksestämme olivat mukana sekä Jukolan että Venlojen joukkueet.

Ensimmäisen kerran joukkueemme osallistui Jukolaan vuonna 2019 ja suunnistuksesta on tullut koko työyhteisömme yhteinen harrastus. Suunnistus vahvistaa tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä sekä lujittaa kumppanisuhteita, sillä mukana joukkueessamme oli myös yhteistyökumppaneidemme edustajia. Tässä suurtapahtumassa tärkeintä on hyvä fiilis ja yhteinen tavoite mahdollisimman hyvästä lopputuloksesta, ja nämä molemmat tavoitteet toteutuivat hienosti: Jukola-joukkue ylitti maaliviivan sijalla 940 ja Venlojen joukkue sijalla 1 092.

Lue myös nämä

DG SataIT avasi toimipisteen Helsinkiin

Lue lisää
Microsoft 365 Copilot saatavilla kaikille yrtyksille_DG SataIT

Miten otat Microsoft 365 Copilot -tekoälyapurin turvallisesti käyttöön?

Lue lisää
Data Group SataIT toimitusjohtaja Jarkko Pippola

Haastattelussa yrittäjä Jarkko Pippola: ”Menestys syntyy luottamuksesta ja yhteistyöstä”

Lue lisää
Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.