DG SataIT tunnelmia Porvoon Jukolasta 2023

Jukolan viesti kuuluu kesäämme – tunnelmaa Porvoon mitalla

Maailman suurin suunnistustapahtuma Jukolan viesti kilpailtiin Porvoossa 17.-18.6.2023. Tapahtumaan osallistui yhteensä 18 061 suunnistajaa – Jukolaan 1 695 joukkuetta ja Venlojen viestiin 1 549 joukkuetta. DG SataIT on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

”Jukolan tunnelmaa on vaikeaa kuvata sanoin. Se on sekoitus kesäyön hämärää, pientä jännitystä hetkeä ennen omaa osuutta, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja onnistumisen iloa.” Näin kuvaa Jukolan rasteja ensimmäistä kertaa jahdannut toimitusjohtajamme Jarkko Pippola. Tälläkin kertaa yrityksestämme olivat mukana sekä Jukolan että Venlojen joukkueet.

Ensimmäisen kerran joukkueemme osallistui Jukolaan vuonna 2019 ja suunnistuksesta on tullut koko työyhteisömme yhteinen harrastus. Suunnistus vahvistaa tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä sekä lujittaa kumppanisuhteita, sillä mukana joukkueessamme oli myös yhteistyökumppaneidemme edustajia. Tässä suurtapahtumassa tärkeintä on hyvä fiilis ja yhteinen tavoite mahdollisimman hyvästä lopputuloksesta, ja nämä molemmat tavoitteet toteutuivat hienosti: Jukola-joukkue ylitti maaliviivan sijalla 940 ja Venlojen joukkue sijalla 1 092.

Lue myös nämä

Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää
DG SataIT tunnelmia Porvoon Jukolasta 2023

Jukolan viesti kuuluu kesäämme – tunnelmaa Porvoon mitalla

Lue lisää
DG SataIT ja ja Suomen Suunnistusliitto tekivät jatkosopimuksen

Jukolan viesti ja Suunnistusliitto -yhteistyö jatkuu Data Group SataIT:n kanssa

Lue lisää
Ari Puhakka_DG SataIT 60 vuotta

Ari Puhakka on viihtynyt yli 40 vuotta SataIT:llä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.