DG SataIT ja ja Suomen Suunnistusliitto tekivät jatkosopimuksen

Jukolan viesti ja Suunnistusliitto -yhteistyö jatkuu Data Group SataIT:n kanssa

Kaukametsäläiset ry sekä Suomen Suunnistusliitto ovat yhdessä allekirjoittaneet jatkosopimuksen yhteistyöstä Data Group SataIT:n kanssa.

Allekirjoitettu sopimus kattaa 2024–2027 Jukolan viestien tietokoneiden toimitukset, korttimaksu- ja kassapäätteet sekä tietokoneiden toimittamisen Suunnistusliiton toimihenkilöiden käyttöön alkaen vuodesta 2024.

Data Group SataIT on pitkäaikainen suunnistuksen kumppani. Yhteistyö suunnistuksen ja erityisesti Jukolan viestin kanssa on alkanut jo 2011 Salpa-Jukolasta Virolahdella. Nyt allekirjoitettu sopimus kokonaisuudessaan laajenee Suunnistusliitto-yhteistyön myötä merkittävästi.

Kaukametsäläisten puheenjohtaja yhdessä Suunnistusliiton toimitusjohtajan kanssa ovat tyytyväisiä uusittuun ja uuteen sopimukseen.

– Jatkuvuus ja ehdoton luotettavuus Jukolan IT-tarpeissa on entistä tärkeämpää. Data Group SataIT on osoittanut toiminnallaan vuosien varrella pystyvänsä vastaamaan Jukolan viestin kehittyviin haasteisiin, kertoo Kaukametsäläisten puheenjohtaja Juhani Sihvonen.

– Toimihenkilömme työskentelevät aina maasto-olosuhteista vaativiin taitto- ja videotuotantotöihin vaihtelevissa ympäristöissä. Data Group SataIT pystyy vastaamaan tarpeisiimme laajasti juuri kuhunkin työtehtävään sopivalla tietokoneella, jatkaa Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki.

Data Group SataIT on tyytyväinen jatkosopimukseen ja hyvään yhteistyöhön

Yhteistyö Suomen Suunnistusliiton kanssa on sujunut erinomaisesti. Data Group SataIT haluaa jatkossakin tukea suunnistuksen mahtitapahtumaa Jukolan viestiä ja varmistaa tapahtuman onnistumisen teknologisten ratkaisujen osalta.

– Olemme iloisia yhteistyön jatkosta ja sopimuksen laajentumisesta. Toimitamme Jukolan viestiin modernit maksu- ja IT-ratkaisut, joiden toimivuuteen tapahtuman järjestävät voivat luottaa. Hyödynnämme vuosien kokemusta ja asiakaspalautetta ratkaisun jatkokehityksessä. Onnistuneen asiakaskokemuksen kautta saamme hyvää näkyvyyttä sekä yrityksellemme että Data Group -brändille, kertoo Data Group SataIT:n toimitusjohtaja Jarkko Pippola.

Data Group SataIT täyttää tänä vuonna 60 vuotta. ICT-palveluihin ja -ratkaisuihin erikoistuneen perheyrityksen juuret ovat Kotkassa, ja nykyään toimipisteet sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Turussa. Yritys kuuluu maan laajimpaan itsenäisten yrittäjien muodostamaan ICT-ketjuun, Data Groupiin. Data Group -liikkeille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetuista ja Suomessa työllistävistä palveluista.

Lue myös nämä

Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää
DG SataIT tunnelmia Porvoon Jukolasta 2023

Jukolan viesti kuuluu kesäämme – tunnelmaa Porvoon mitalla

Lue lisää
DG SataIT ja ja Suomen Suunnistusliitto tekivät jatkosopimuksen

Jukolan viesti ja Suunnistusliitto -yhteistyö jatkuu Data Group SataIT:n kanssa

Lue lisää
Ari Puhakka_DG SataIT 60 vuotta

Ari Puhakka on viihtynyt yli 40 vuotta SataIT:llä

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.