Jukolan rastit löytyvät Akseli Virtasen opastuksella

Sopimukset on allekirjoitettu ja nyt on aika tuoda kansan tietoisuuteen mistä on kyse.
Nimeni on Akseli Virtanen ja olen 20 vuotias suunnistaja-juoksija Kotkasta. Sen verran pitkään olen Kymenlaaksossa vaikuttanut, että koulupolku on yltäny lukion loppuun asti.
Tällä hetkellä suoritan asepalvelustani Santahaminan Urheilukoulussa reserviupseerioppilas tittelillä. Syksyllä taas alkaa opinnot Jyväskylän liikuntatieteellisessä.

Yleishyödyttömien tietojen jälkeen voisin avata enemmän urheilusta ja yhteistyöstä Data Groupin Sata It kanssa josta olen erittäin kiitollinen. 
Urheilu-urani on sisältänyt paljon erilaisia vaiheita joista voisi kertoa pitkäänkin. 
Mainitaan nyt vaikka kolme nuorten EM-kultaa hiihtosuunnistuksesta ja nuorten maajoukkue-edustus kesäsuunnistuksessa.

Jotta urheilussa voi menestyä, se vaatii hirvittävän paljon eri asioita. Treenejä on vähintään kerran päivässä ja omalla voimalla tehtävän työn lisäksi vaaditaan valtavasti resursseja. Yleensä nuorten ensimmäiset sponsorit ovat omat vanhemmat, mutta ennen pitkää on viisasta alkaa kerätä tukiverkostoa ympärilleen. 
Tämän prosessin itsekin aloitin taannoin ja tässä vaiheessa mukaan tukijoukkueeseen on päässyt Data Group. Syy miksi päädyin tähän ratkaisuun oli tietoisuus yrityksen suhteesta urheilujuttuihin. Data Group on tukenut ja tukee tänäkin vuonna maailman suurinta viestitapahtumaa, Jukolan viestiä, jossa tuhannet suunnistuksesta innostuneet kisaavat joukkueena läpi yön. 
Tästä sain idean ja otin yhteyttä kysyen, kiinnostaisiko preppaus kesäyön unelmaa varten. Vastaanotto oli avoin ja tänä keväänä minulla onkin kunnia olla järjestämässä Jukolakoulua Data Groupin reippaalle porukalle.

Omat menoni jatkuvat seuraavaksi maajoukkueleirillä etelässä, jonka jälkeen alkaakin pian jo kesäkausi kotimaassa. Kevään päätähtäimenä ovat näyttökisat nuorten MM-kilpailuihin sekä aikuisten maailmancupiin. 
Jos jäi enemmän kiinnostamaan niin Instagramissa (@akselivirtanenn) tai vaikka lenkillä törmätessä voidaan haastella lisää. 

Seuraavaan kertaan! :)

Lue myös nämä

DG SataIT avasi toimipisteen Helsinkiin

Lue lisää
Microsoft 365 Copilot saatavilla kaikille yrtyksille_DG SataIT

Miten otat Microsoft 365 Copilot -tekoälyapurin turvallisesti käyttöön?

Lue lisää
Data Group SataIT toimitusjohtaja Jarkko Pippola

Haastattelussa yrittäjä Jarkko Pippola: ”Menestys syntyy luottamuksesta ja yhteistyöstä”

Lue lisää
Yoton ja DG SataIt aloittavat yhteistyön

Yonoton ja DG SataIT aloittavat yhteistyön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.