ICT-ulkoistus

IT-ulkoistus - Kehitä toimintaasi ulkoistuksella

Hyvä IT-kumppani huolehtii kokonaisuudesta ja kehittää palveluita paremmaksi

Tietotyön kehittymisen myötä yrityksillä on nyt mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan. Oikeiden ratkaisujen valinta ja niiden hyödyntäminen saattaa kuitenkin olla vaikeaa. Kokonaisuuden laadukas toteutus ja ylläpito vaativat osaamista.

Kun IT-ulkoistus tehdään oikein, se tarjoaa uusia mahdollisuuksia, säästää aikaa ja rahaa sekä pienentää tietoturvariskejä.

  • Tyytyväiset työntekijät: Kun IT-laitteet ja -palvelut ovat työntekijöille mieluisia, on työnteko mukavampaa ja tuloksekkaampaa.
  • Tietoturva: Ajantasaiset käytännöt, laitteet ja palvelut pienentävät riskejä.
  • Keskittyminen omaan ydinliiketoimintaan: Ulkoistamisen avulla yritys voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää ICT-ratkaisut ammattimaisen kumppanin huoleksi. Tämä parantaa yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta.
  • Paremmat resurssit ja osaaminen: Ulkoistamisen avulla yritys voi hyödyntää ulkopuolisen kumppanin parempia resursseja ja osaamista ICT-ratkaisujen toteuttamisessa. Tämä johtaa parempiin ja tehokkaampiin ratkaisuihin.
  • Säästöt: Ulkoistaminen on kustannustehokas vaihtoehto, sillä yritys ei maksa tehottomista ja vanhentuneista ratkaisuista, joita ei hyödynnetä täysipainoisesti. 
  • Enemmän joustavuutta: Ulkoistamisen avulla yritys voi saada enemmän joustavuutta esimerkiksi kapasiteetin suhteen. Yritys voi esimerkiksi ostaa resursseja palveluna tarpeen mukaan, eikä sen tarvitse huolehtia ylimääräisistä työntekijöistä tai laitteista.

Käytännön esimerkkejä:

  • Laitteet ja palvelut ovat heti valmiita käyttöön, käyttäjäkohtaiset tilit, ohjelmistot ja asetukset valmiina. Päivityksistä ja toimivuudesta huolehditaan taustalla.
  • Tietoturvaa parannetaan oikeilla käytännöillä ja ajantasaisilla ratkaisuilla. Yrityksen tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti.
  • Oikein viritetyt pilvipalvelut tehostavat yhteistyötä. Tiedot löytyvät helposti ja tiimit voivat muokata niitä yhdessä.
  • Teknisiin ongelmiin saadaan nopeasti apua. Paikallinen asiantuntija varmistaa, että ratkaisut palvelevat yritystä mahdollisimman hyvin.

Jotta IT-ulkoistuksesta saataisiin paras irti, on tärkeää valita kumppani huolella, päättää vastuista ja tehdä tarvittavat sopimukset tarkasti. Jos et ole varma, mitä käytännön hyötyjä it-ulkoistus tarjoaisi yrityksellesi, on hyvä käydä asia läpi asiantuntijan kanssa. 

Ota yhteyttä ja pyydä esittely!

 

 

Lue myös nämä

Milloin oma palvelin on tarpeen? – Kustannukset, tekoälysovellukset ja tietoturva

Lue lisää

Terveisiä DG-päiviltä! - Tekoälyä, tietoturvaa ja mustaamakkaraa

Lue lisää

Data Group vahvistuu! - PH Data Oy liittyy DG-ketjuun 1.3.2024 alkaen

Lue lisää

24/7 infonäyttö yrityksille – Vestel-infonäytöt sopivat monenlaiseen käyttöön

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.