idid-infonäyttö

Infonäyttö sisä- ja ulkokäyttöön

Infonäyttö soveltuu esimerkiksi myymälän mainosnäytöksi, asiakastiloihin, porrasnäytöksi, yrityksen sisäiseen viestintään tai dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin.

Infonäyttö-toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin tai vaikkapa videotykkeihin. Samat sisällöt toimivat näyttölaitteesta riippumatta. Näyttöjä voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

Sisältöä ylläpidetään yleensä pilvipalvelussa, joka toimii tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Sisältöä voidaan myös tuoda automaattisesti jostain toisesta järjestelmästä, kuten intrasta, nettisivuilta tai esimerkiksi toiminnanohjaus- tai taloushallintajärjestelmistä.

Kuinka asiakkaamme hyödyntävät infonäyttöjä

Koulutamme, neuvomme ja opastamme – se kuuluu olennaisena osana palveluun

Meille tärkeintä on, että viestit vaivattomasti ja tavoitat tehokkaasti. Me annamme käyttöösi alustan, koulutuksen ja asiantuntemuksemme.

Infonäyttömme on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa paljon kiitosta saanut asiakastuki ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan.

DG-infonäyttö on luotettava ja toimintavarma suomalainen järjestelmä, jonka takana on joukko asialleen omistautuneita asiantuntijoita. Meille jokainen käyttäjä on tärkeä.

Tutustu infonäyttö-palveluumme

Kysy lisää infonäytöistä

 

 

Lue myös nämä

Microsoft 365 Copilot –Työskentelyn uusi tekoälyapuri

Lue lisää
Asiakasreferenssi Oikia Oy

Miksi IT-laitteet yritykselle kannattaa hankkia kuukausimaksulla?

Lue lisää

Teams Premium – Tietoturvallisempi ja yksilöllisempi Teams

Lue lisää

3G-verkko poistuu käytöstä – Miten varautua muutokseen?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.