idid-infonäyttö

Infonäyttö sisä- ja ulkokäyttöön

Infonäyttö soveltuu esimerkiksi myymälän mainosnäytöksi, asiakastiloihin, porrasnäytöksi, yrityksen sisäiseen viestintään tai dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin.

Infonäyttö-toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin tai vaikkapa videotykkeihin. Samat sisällöt toimivat näyttölaitteesta riippumatta. Näyttöjä voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

Sisältöä ylläpidetään yleensä pilvipalvelussa, joka toimii tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Sisältöä voidaan myös tuoda automaattisesti jostain toisesta järjestelmästä, kuten intrasta, nettisivuilta tai esimerkiksi toiminnanohjaus- tai taloushallintajärjestelmistä.

Kuinka asiakkaamme hyödyntävät infonäyttöjä

Koulutamme, neuvomme ja opastamme – se kuuluu olennaisena osana palveluun

Meille tärkeintä on, että viestit vaivattomasti ja tavoitat tehokkaasti. Me annamme käyttöösi alustan, koulutuksen ja asiantuntemuksemme.

Infonäyttömme on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa paljon kiitosta saanut asiakastuki ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan.

DG-infonäyttö on luotettava ja toimintavarma suomalainen järjestelmä, jonka takana on joukko asialleen omistautuneita asiantuntijoita. Meille jokainen käyttäjä on tärkeä.

Tutustu infonäyttö-palveluumme

Kysy lisää infonäytöistä

 

 

Lue myös nämä

Työntekijät arvostavat nopeaa ja tietoturvallista verkkoa

Lue lisää
Dell etätoimisto laitteet

Valitse oikein, säästä kustannuksia ja kuluta vähemmän

Lue lisää
DG Tietoturva

Nämä ovat suomalaisten yritysten kolme suurinta tietoturvaongelmaa

Lue lisää

F-Securen yritysliiketoiminta on nyt WithSecure

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.