idid-infonäyttö

Infonäyttö sisä- ja ulkokäyttöön

Infonäyttö soveltuu esimerkiksi myymälän mainosnäytöksi, asiakastiloihin, porrasnäytöksi, yrityksen sisäiseen viestintään tai dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin.

Infonäyttö-toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin tai vaikkapa videotykkeihin. Samat sisällöt toimivat näyttölaitteesta riippumatta. Näyttöjä voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

Sisältöä ylläpidetään yleensä pilvipalvelussa, joka toimii tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Sisältöä voidaan myös tuoda automaattisesti jostain toisesta järjestelmästä, kuten intrasta, nettisivuilta tai esimerkiksi toiminnanohjaus- tai taloushallintajärjestelmistä.

Kuinka asiakkaamme hyödyntävät infonäyttöjä

Koulutamme, neuvomme ja opastamme – se kuuluu olennaisena osana palveluun

Meille tärkeintä on, että viestit vaivattomasti ja tavoitat tehokkaasti. Me annamme käyttöösi alustan, koulutuksen ja asiantuntemuksemme.

Infonäyttömme on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi. Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa paljon kiitosta saanut asiakastuki ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan.

DG-infonäyttö on luotettava ja toimintavarma suomalainen järjestelmä, jonka takana on joukko asialleen omistautuneita asiantuntijoita. Meille jokainen käyttäjä on tärkeä.

Tutustu infonäyttö-palveluumme

Kysy lisää infonäytöistä

 

 

Lue myös nämä

UPS suojaa sähkökatkoilta ja virtapiikeiltä - Kuinka valita sopiva?

Lue lisää

Sähkönsäästövinkkejä yrityksille - ICT-laitteet ja -palvelut

Lue lisää
Windows Server 2022 päivitys

Windows Server 2012 / 2012 R2 tuki päättyy

Lue lisää

Microsoft Teams - Modernia viestintää yhdessä sovelluksessa

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.