Infonäyttö
14.01.2021 |  Data Group & iDiD

Infonäytöt tehokkaan viestinnän apuna

Infonäyttö soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja ympäristöön

Infonäyttöjä voidaan käyttää esimerkiksi myymälän mainosnäyttöinä, taloyhtiön porrasnäyttöinä, yrityksen sisäiseen viestintään, dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin tai hätäviestintään. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä palvelu voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Myös integrointimahdollisuudet muihin järjestelmiin ovat hyvät, ja niitä voidaan räätälöidä järjestelmäkohtaisesti. Näytöt voidaan ohjelmoida ottamaan sisällöt esimerkiksi sharepointista tai verkkolevyltä.

Seuraavassa esimerkkejä, kuinka asiakkaamme hyödyntävät DG Infonäyttöjä viestinnässään.

Infonäyttöviestintää oppimisympäristössä

Palvelualan Opisto Kuopio eli entinen Kuopion talouskoulu on osittain yksityinen ja osittain valtion rahoittama ravitsemis- ja talousalan toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Toimipaikka on Kuopion keskustassa. Alun perin koulu perustettiin nimellä Kuopion Pedagogillinen Keittokoulu vuonna 1892.

Oppilaitoksessa voi nykyään opiskella kokin, kodinhuoltajan tai toimitilahuoltajan ammatillisen perustutkinnon.

DG Infonäyttö - Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopio hyödyntää DG Infonäyttöä monipuolisesti oppilaitoksen arkeen liittyvässä viestinnässä. Näytöillä pyörivät sutjakkaasti muun muassa uutiset, ruokalistat, tilavaraukset ja tietoa sekä työpajoista että palavereista.

Infrarakentamisen ammattilainen viestii infonäytöillä

Graniittirakennus Kallio on maanrakennusliikkeenä tiensä aloittanut, nykyään infraurakointia päätoimialanaan tekevä yritys. Suomen merkittävimpiin yksityisiin infraurakointiyrityksiin kuuluvan GRK:n toiminta kattaa kaikki infrarakentamisen osa-alueet ja se onkin laajentunut viime vuosien aikana kaikkialle Suomessa.

Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja muilla Suomen lähialueilla toimiva GRK kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti ja kokeilee uusia työmenetelmiä ja urakoinnin eri osa-alueita tukevia tuotteita. Yksi sellainen on työmaaviestintää tehostava DG-infonäyttöjärjestelmä.

DG Infonäyttö - Graniittirakennus Kallio

Yritys otti käyttöön DG Infonäyttö -järjestelmän sekä sisäisessä viestinnässä Vantaan toimistollaan, että työmaanäytöillään eri puolilla Suomea. Toimistonäytöllä esitettävänä tietona toimivat hyvin esimerkiksi erilaiset uutissyötteet ja julkisen liikenteen aikataulutiedot, kun taas työmaanäytöille on helppoa lisätä tarpeen mukaan esimerkiksi ruokalistoja ja urakan havainnekuvia.

Kuntalaisten asiointipaikan viestintää infonäytöillä

Pyhtään kunnan Pyhtäänlinna-nimisessä kuusikerroksisessa rakennuksessa on asuntoja, Pyhtään seurakunnan kirkkoherranvirasto, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, tilaa ravintolalle sekä yrityksille. Lisäksi sieltä löytyy kunnanvirasto, joka sijaitsee toisessa kerroksessa nykyaikaisessa avokonttorissa, jonka ikkunoista on näkymä läheiselle Huutjärvelle.

DG Infonäyttö - Pyhtään kunta

Kuntaviestinnässä tehokkuus ja selkeys on välttämätöntä. DG Infonäyttöjen avulla Pyhtään kunta pystyy vastaamaan moninaisiin ja päivittäisiin viestinnän tarpeisiin. Pyhtäänlinnan näytöt esittävät kirkkaasti esimerkiksi tulevat tapahtumat ja opastavat rakennuksessa liikkumista. Lisäksi näytöillä pyörivät niin aukioloajat, sääennusteet, nimipäivät, kokousten aikataulut kuin nuorisotalon ohjelmatkin.

Infonäyttö ravintolan, juhlapalveluiden, sekä aktiviteettien mainonnassa 

Kymen Paviljonki on taukopaikka ja juhlapalveluiden järjestäjä Kouvolassa. Täällä voi käydä tankkaamassa erilaiset lounasvaihtoehdot, virvokkeet ja paikan päällä leivotut herkut.

DG Infonäyttö - Kymen Paviljonki

Kymen Paviljonki tarjoaa laajan kattauksen erilaisia palveluita, joten yrityksen viestintätarpeetkin ovat monipuoliset. DG Infonäytön avulla Kymen Paviljonki esittelee muun muassa ruokailutilansa, tarjolla olevat aktiviteetit ja yhteistyökumppanit. 

Infonäyttöratkaisumme perustuu kotimaisen iDiD:n laadukkaaseen ratkaisuun.

Lue lisää DG Infonäytöstä tästä!

 

Lue myös nämä

Moderneilla työvälineillä tyytyväisempiä ja tuottavampia tekijöitä

Lue lisää

Etätyötä Euroopan Roadtripillä

Lue lisää

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt!

Lue lisää
DG-päivät Peurungassa Fujitsu

Yritykset siirtyvät nyt hybridipilveen

Lue lisää

Ota yhteyttä

Hyväksyn verkkopalvelun käyttöehdot.